Nem tudnék sokmindent hozzáfűzni a bevezetőben mondottakhoz . Bár én most legjobban a Mirror's Edge című játékot várom, de azért el lettem volna a megjelenéséig a Prototype-al is. Kár érte.
viszont, hogy ne csak rossz hírt kelljen veletek megosztanom, bejelenthetem, hogy képregény készül a Prototype alapján! Úgy tűnik, nem csak a játékosokat és a sajtót győzte meg a Radical, hanem a DC Comics-ot is - őket annyira, hogy képregényt adnak ki a Prototype alapján. A Gamekapocs így ír róla:

Superman, Wonder Woman és Batman után Alex Mercer lehet a legújabb képregény-szupersztár, a DC Comics-nak ugyanis a Radical rövid bemutatója után annyira megtetszett a Prototype, hogy képregényt akar a játék alapján készíteni. A történet, a hangulat és maga a karakter teljesen lenyűgözte a céget, várhatóan augusztusban már meg is jelenik az első rész. A Prototype-ban a játékosok Alex Mercert, a genetikailag mutálódott alakváltót személyesítik meg, aki elvesztette az emlékezetét, s most mindenre elszánt, hogy felderítse a múltját övező rejtélyt. A sűrűn lakott New York City épületei közt már-már Parkour-szerű rugalmassággal mozogva Alex elpusztít mindenkit, aki az útjába kerül, hogy magába szívhassa azok külső megjelenését, emlékeit és képességeit. A közte, egy vírusos járvány, valamint a hadsereg és annak elit alakulata, a Blackwatch különítmény között zajló háromfrontos háború által feltüzelve a játékosoknak egy 40 éve létező sötét összeesküvést kell leleplezniük.

Tehát aki nem bír magával 2009-ig az üsse el az időt a hamarosan megjelenő képregénnyel !

Béke veletek!