Aki esetleg nem tudná, ez egy quados játék amiben a trükkök a siker kulcsai
Feltelepítve azonnal rá klikkeltem az indító ikonra és beindult. Látván az intrót azonnal össze futott a nyál a számban, mondván ez *rva jó lesz! El is indítottam a World tourt a menűből és feltárult előttem a játék egyik legfontosabb pontja: megépítnei a saját quadunkat, az alváztól a motoron keresztül a marok részig mindent, miután sikeresen össze raktam a gépemet, még lehetőségem volt választani egy karaktert. Rosa Juarez-re esett a választásom, és elindult a tutorial, vagyis a bevezető rész, a gyakorlás. Körbe körbe kellet száguldozni, és a program meg tanított az ugratásra, a turbózásra, valamint a trükközésre. Ha ezzel megvoltál, ismered az alapokat, el is kezdheted a kupák sorozatos megynerését.

3 féle verseny típus érhető el a world tour során:
A Race: egy nagyon nagy pályán zajlik le, ahol lehetőség van különböző trükköket végre hajtani 3 kör erejéig. Minél többet és látványosabbat hajtasz végre, annál több torbód lesz, és ezzel együtt királyagg trükköket is hajthatsz végre.
Sprint: ez egy 5 körös verseny, ami egy nagyon kicsi pályán zajlik, trükközési lehetőség csak körönként egyszer van, egy kisebb ugratón, ahol értelemszerűen turbót szerzel, ezzel is nagyobb eséllyel indulni az 1. helyért.
Freestyle: Személyes kedvencem . Race pályákon van, azonban itt nincs meghatározva a körök száma, hanem az üzemanyagod határozza meg a verseny befejeztét. Itt a lényeg az, hogy minél több trükköt hajts végret minél nagyobb sorozatban a hihetetlen mennyiségű ugratókon. Az elején aránylag könnyű, azonban a végére nagyon bekeményedik, az ellenfél már az 1.körben összeszed 100k pontot, vagyis nagyon felkell kötni a gatyánkat, ha győzni akarunk.
Maga a world tour kb 10-15 órára rúg

A grafika szemkápráztatóan szép, és bizony az egyik legszebb verseny játék, persze a Grid után . a Gépigyén se vészes, viszont nekem a töltési időkkel volt problémám, a menű betöltése kb 1 percet is igénybe vehet, és ráadásul ezt minden verseny után meg kell várni, bár igaz hogy versenyek után a töltési idők kb fél perc, de sztem ez nagyon sok.

Értékelés:
Grafika: 10/10 (csodaszép, nem tudok mitt hozzá fűzni)
Zene: 10/10 (nagyon tuti zenék mennek a versenyek alatt)
Játékélmény: 9/10 (nagyon rendben van, viszont a trükközés kicsit nehézkes, és lehet hogy én vagyok a béna, de a speciális trükköket nem tudtam előadni
Összességében egy Nagyon tuti kis játék a Pure baró grafikával, király zenével, és eszméletlen hangulattal.
96%