A játék szerintem zseniális. A lényege, hogy ezeket az apró, izgó-mozgó zselégolyókat (a ragacsokat, vagy Gookat) a szenyvízlefolyóba juttasuk. Mert ők ezt nagyon szeretik. Meleg, vizes, és kellemes hely.
A pálya kezdetén adott egy alapunk, általában csak egy négyzet vagy háromszög, amiből kell építeni egy hatalmas komplexumot, a gook segítségével.

A sok ragacs is elfogyhat, ilyenkor nincs más hátra, minthogy előről kezdjük, vagy kihagyjuk a szintet. Ez az opció hasznos lehet, ha már órák óta egy pályával küszködsz. Ilyenkor továbbléphetsz, és később visszatérhetsz ehez a pályához. Ugyanilyen segítség a kis fehér repülő bogarak, amikre ha ráböksz, visszalépsz az időben, az előző goo felrakása elé. Ha a tornyod dőlni készül, ennél hasznosabb társ nincs is.

A játékban sok fejtörő akad, és néhány bizony nagyon nehéz lett. Bár, a játék maga aranyos, néhány kalviatúra vagy egér életét követelheti egy-egy hosszú ideig tartó küszködés. Meg kell még említeni a játékélménnyel kapcsolatban a kis segítő táblákat, amelyek a "titokzatos Sign Painter" (tükörfordításban táblafestő) hagyott hátra. Egy történet is kibontakozik ezekből a táblákból, amelyet nem lövök le, tessék elolvasni mind!
Szerencsére, a játék majdnem minden pályán nyújt valami újat. Az utolsó előtti részben egy teljesen új dolog köszönt be, bár egy idő után minden visszaáll a régibe azért az egy jó ötlet volt. A megújulások jót tettek a játéknak, látszott hogy volt ötlet.
A grafika aranyos lett, a hátterek hangulatosak, és mókásak, látszik hogy a fejlesztők szívvel-lélekkel csinálták.
Humoros, mókás dolgokat is találhatsz a világban, amelyek megnevetetnek...

A hangok rendben vannak, a cuppogások, kiáltások jók, a Gook is beszélnek, angolul, bár csak erőteljes figyelemmel lehet megéretni őket. A zenék jók, sőt volt egy, amelyet kimagaslónak találtam, a demóban is szerepel, ha nagyon ideges vagyok, csak benyomom, és már meg is nyugodtam.

Végértékelésként csak ennyit: Ha nem is akarod, vagy nem is tudod megvenni, a demót mindenképpen próbáld ki. A játék, bár tulajdonképpen egy garázsproject, kitűnő lett, csak ajánlani tudom.

Játékélmény: 9/10
Tartósság: 7/10
Grafika: 8/10
Hangok, zene: 9/10
Összesen: 8,7