Már-már hihetetlen módon, ez az ünnep és vele együtt a téli szünet is (mely már szombat óta "tombol" ) megérkezett, nagy örömömre. Bár gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Sok süti, kellemes fenyő illat, és az ajándék bontás ideje sincs már túl messze. Ah. Újabb pozitívum, hogy még múlt pénteken vettem egy gitárt, illetve, hogy pontosítsak, egy Fender Squier Standard Telecastert, ami amellett, hogy gyönyörű hangja van, még elképesztően szép is. Habár élőben sokkal szebb a hangszer, tehát a képek nem adják vissza teljesen a látványt, vagyis a valóságban sokkal szebb de azért tessék íme egy kép róla:

Én magam mondjuk csak gitáros holmikat kértem karácsonyra, de szerintem mindenkinek a listáján érdemes szerepeltetni a GTA IV-et, hiszen egy remek játék.
Nos, most még ejtnék pár szót az elkövetkezendő postokról:
Valószínűleg lesz még egy Photoshop post hamarosan illetve majd még ezen a héten egy GTA IV értékelés is, és még egy Witcher cikket is összerakok. Bár lehet, hogy beszerzem az Enhanced verziót, és újra végigjátszom. Ezenkívül még a Left 4 Dead-et is ki fogom próbálni habár először csak egy demó erejéig. Viszont ha az tetszik, akkor megveszem a teljes verziót is. Tehát arról is várható valamiféle értékelés-cikk-poszt.
Tömören ennyi. Boldog karácsonyt mindenkinek!