Először is el kell mondanom, hogy co-opban toltam végig a játékot, és véleményem szerint így sokkal szórakoztatóbb. Na de bővebben is kifejteném a dolgokat.
A Lego Indi, sokat válozott az "előd", a Lego SW II óta. Rengeteg kis dologgal bővült a program tárháza, és valahogy sokkal szabadabb lett. Bár nem kalandozhatunk tetszőlegesen mindenfele, de attól még így is sokáig barangolhatunk egy-egy pályán (a pályák itt jóval nagyobbak, mint a LEGO SW-kben). Akkor meg ha minden eldugodt kis zúgba bemegyünk, minden feladatot megoldunk, és a lehető legtöbb pénzt összegyűjtjük...az ilyen esetekben több órán keresztül a gép előtt ragadhat az ember.
Pályákból viszonylag sok van, összesen 15, hisz mind a 3 Indi filmen végigmehetünk.
A gamma karakterek terén is sokat nyújt. Szinte az összes mellékszereplő, plusz még az összes főszereplő lego másával találkozhatunk. Ezenkívül még lehetőségünk van saját figurát is készíteni. Én személy szerint ebben nagy örömet leltem.
A sok újítás közül talán a legjobbak közé tartozik az, hogy bármelyik útunkba akadó tárgyat fölvehetjük, és az ellen közé dobhatjuk, és az, hogy fölmászhatunk különböző indákon, köteleken szinte bárhova. És még megemlíteném, hogy a harcrendszer is tovább lett fejlesztve.
Ezeken a nagyobb újításokon kívűl még vannak új állatok, fegyverek, járművek a játékban.
Nos azthiszem, hogy eljött az értékelés ideje, hiszen fölvonultattam az összes lényeges dolgot.
Grafika:10/8,5 (nagyon hangulatos, és egyszerűen lego )
Hangok:10/10 (oltáriak a hangok, főleg az ásóé)
Játékélmény:10/10 (co-opban nagyon jó, de anélkül is)
Ennyi lenne hát. Egyébként hamarosan várható jópár userbar. Jópár alatt sokkalta többet értek, mint az eddigiek.