Az októberi PC Guru elkészülése maratoni munka eredménye, hiszen közte és a szeptemberi szám között még egy Esport Magazinnal is előrukkoltunk -- ennek ellenére bátran mondhatjuk, hogy aktuális számunk nemcsak roppantmód frissre sikeredett, de igencsak tartalmasra is. Kezdetnek mindjárt itt vannak a tesztek: a Middle-earth: Shadow of War mindössze két nappal jelent meg hamarabb az újság piacra kerülésénél, utóbbiban pedig már 4 teljes oldalon olvashatjátok róla a részletes tesztünket. Ezen felül szintén frissnek mondható a borítónkat is díszítő Forza Motorsport 7 tesztje, amelyhez korai hozzáférést nyújtott a Microsoft.

PC GURU 17/10
A PC GURU OKTÓBERI SZÁMA OKTÓBER 12-TŐL KAPHATÓ
AZ ÚJSÁGOSOKNÁL ÉS A HIPERMARKETEKBEN

Ez persze még csak a jéghegy csúcsa, elvégre számtalan szuper játékot volt lehetőségünk letesztelni az elmúlt hetekben. Megjelent ugyebár a Total War: Warhammer 2, aminek Tika egy tippekkel és tudnivalókkal jócskán megtűzdelt 8 oldalas tesztet szentelt, illetve befutott a Project CARS 2 is, amit Gebbbe vett górcső alá, hogy megtudjuk: sikerül-e felülmúlni az elmúlt évek legjobb szimulátorát, avagy a sorozat 2015-ben debütált első részét. Sőt még a játék egyik magyar fejlesztőjét is sikerült mikrofonvégre kapni, aki kulisszatitkok garmadájával tette érdekesebbé a magazint -- innét is köszönet Vincze Lászlónak a közreműködéséért.

Megjelent továbbá a Divinity: Original Sin 2, a Pinball FX3, a FIFA 18, a Cuphead és a Destiny 2 is, ezekről mind-mind olvashattok tesztet az újságban. Ami az előzeteseket illeti, a szeptemberi gamescom után síri csend és hullaszag honol e téren -- utóbbi már csak azért is, mert Böjti javában a Fangoria emlékmagazint hegeszti...

Rovatszinten is van miért forgatni az októberi Gurut. Ismét van 4 oldalas Radar alatt, benne az indie-szcéna elmúlt egyhavi legjavával, de a mobiljátékok is visszatértek, pont úgy, ahogy a Láthatatlan hősök -- utóbbiban Lor egy olyan játékfejlesztővel beszélget, aki tulajdonképpen cikkíróként kezdte a karrierjét, Rácz Imre pedig még egy sor tanácsot is ad azoknak, akik szeretnének maguk is játékfejlesztővé válni. Na meg ott a hardverrovat is, benne egy mini-PC felépítésének témájával, illetve a legújabb Samsung telefon, az ezúttal fel nem robbanó Note 8 tesztjével. A teljes tartalomért katt ide!

Teljes játék: Layers of Fear

Október van, tombol a halloweeni őrület, ennek megfelelően pedig mi is egy horrorjátékkal rukkoltunk elő. A Layers pf Fear 2016 egyik legjobb játéka volt, egy belső nézetes kaland, amiben egy, az őrület mezsgyéjén egyensúlyozó festő szerepében kell megtalálunk elátkozott otthonunk titkának összes nyitját. A Layers of Fear valóban félelmetes, nem mellesleg pedig döbbenetesen néz ki, és bár nem egy kimondottan hosszú játék (3-4 óra alatt végig lehet futni rajta), a sztori teljes megismeréséhez, na meg a többféle befejezés kioldásához egynél jócskán több menetre van szükség. További részletekért erre tessék!

KÓDBEVÁLTÁS

A tartalomjegyzéknél lévő matricán található matricára nyomtatott kódsorokat nem a Steamen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni matricán található kódot, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában. A matricán található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!