• Előzetese alapján nem tipikus szuperhősfilm lesz a július 7-én debütáló Thor 4
  • Főszerepben Chris és Luke Hemsworth, Natalie Portman, Sam Neill, Tessa Thompson, Matt Damon
  • Feltűnik Melissa McCarthy, Chris Pratt, Christian Bale, Karen Gillan és Russell Crowe is a filmben

Vészesen közeleg a Thor: Szerelem és mennydörgés július 7-i mozipremierje, amire a Marvel frissen kiadott kedvcsinálója emlékezteti a közönséget. A rövid ajánlóban feltűnik a félelmetes Gorr, az elszánt Valkűr, a két Thor, sőt a galaxis őrzőit is láthatjuk néhány képkocka erejéig. Taika Waititi (RagnarökJojo nyusziHétköznapi vámpírok) rendezése hivatott ugyanis felvezetni utóbbiak karácsonyi kalandját.

A szuperhős műfaj kliséit részben fantasy elemekre cserélő film izgalmas utazást ígér az univerzumban. Thor a hősködés helyett sprituális elmélyülésre vágyik, Gorr azonban keresztülhúzza számításait. Az új epizódban visszatér Jane Foster, immár a Mjölnirrel felszerelkezett női Thor alakjában. Előzetesei alapján a negyedik részt a Waititi korábbi munkáira is jellemző parodisztikus hangvétel és trash poénok színezik majd.

Noha nem tipikus szuperhősmozi készül, a szereplőgárda összeállításakor bevett munkamódszerét követte a Marvel, és sztárok özönét igazolta a „főbb szerepekre.” Természetesen visszatér Chris Hemsworth (Thor), Natalie Portman (Jane) és Tessa Thompson (a valkűr) hármasa. Ismét láthatunk egy asgardi színielőadást a filmben: ezúttal Matt Damon, Sam Neill, Luke Hemsworth és Melissa McCarthy alakítják Lokit, Odint, Thort és Helát. Chris Pratt Star-Lord, Karen Gillan Nebula, Russell Crowe Zeus, Christian Bale Gorr, Dave Bautista Drax és Pom Klementieff Mantis szerepében tűnik fel, míg Taika Waititi Korg, Bradley Cooper Rocket, Vin Diesel pedig Groot hangját kölcsönzi. Reméljük, a végeredmény is olyan impozáns lesz, mint a stáblista.

mv5bzmu1mza1ogetmwzizi00ywm2ltk0zgitmtmymjuznmvjm2u5xkeyxkfqcgdeqxvymtqzotk3nti0v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készült a Venom 2 és a Morbius.