• David Harbour elmondta, hogy Florence Pugh-ra és az ő karakterére koncentrál majd a Thunderbolts
  • De sok izgalmas karaktert vonultat fel, mutat be mélyebben a film
  • 2024. július 26-án debütál az Ötösik Fázis utolsó előtti produkciója

Míg a Fekete Párduc 2 hatalmas sikerrel fut a mozikban, a Marvel már a Moziverzum Ötödik Fázisát tervezgeti. A következő felvonás végén kerül mozikba, újdonság gyanánt, a Thunderbolts, aminek során feltűnik a Fekete Özvegyben megismert Red Guardian is. David Harbour a Collider hasábjain árult el érdekességeket karaktere és a 2024 nyarán bemutatni tervezett film kapcsán. A Stranger Things sztárja, akit hamarosan Mikulás jelmezben láthatunk, egyelőre nem olvashatta a forgatókönyvet, viszont ismeri a produkció koncepcióját.

„Nagyon jó lesz. Vagány újdonságot mutatunk majd. […]. Izgatott vagyok, hogy Julia Louis Dreyfus karakterét mélyebben is feltárják. De az egyik fontos eleme [a műnek], amit valószínűleg láttok majd, Florence [Pugh] és az én párosom dinamikája, amit rendkívül klassz módon tárnak elétek [az alkotók]. De valamennyi jellegzetes figurát, Sebastian vagy Wyatt karakterét, mindannyiukat kedvelem a Moziverzumban. A MCU mindig is bizonyos értelemben emelkedett [alakokat vonultatott fel]. Amerika Kapitány, sőt még Vasember is, noha beképzelt volt, mindig jó indokkal és helyesen cselekedtek. És én kedvelem ezeket a lúzer vagy eltévelyedett srácokat. Amit eddig elárultak nekem [a filmről], nagyon menőnek tűnik” – fogalmazott kissé pongyola stílusban a negyvenhét éves amerikai színész.

A Thnderbolts forgatása jövőre kezdődik Eric Pearson (Fekete Özvegy) forgatókönyve alapján, Jake Schreier (A robot és FrankPapírvárosok) rendezésében. A stábban Harbour és Florence Pugh mellett helyet kapott Olga Kurylenko, Harrison Ford, Sebastian Stan, Wyatt Russell, Julia Louis-Dreyfus és Hannah John-Kamen is. Ti várjátok a premiert?

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készült a Venom 2 és a Morbius. December 22-én érkezik a Guardians of the Galaxy: Holiday Special a Disney+ képernyőjére.

AZ ÖTÖDIK FÁZIS FILMJEI

A HATODIK FÁZIS FILMJEI:

Egyelőre premierdátum nélkül készül az Armor Wars, valamint a Shang-Chi és az Örökkévalók folytatása.