• Lindsay Lohan elmondta, hogy mindig is nyitott volt a különböző szerepekre, amik megtalálták
  • Romkomokat készít, amikor csak ideje engedi, de szívesen játszana akciófilmben is
  • Elmondta, hogy szívesen csatlakozna a Marvel Moziverzumhoz

Hiába a sok kritika – Martin Scorsese, Francis Ford Coppola, Ridley Scott, James Cameron és Quentin Tarantino hasonlóképp minősítette a szuperhősfilmek esztétikáját és mozis egyeduralmát –, Hollywood leghíresebb színészei között alig akad, aki nem csatlakozott a Moziverzum vagy a DCEU kötelékéhez vagy legalább ne jelezte volna ezirányú szándékát. Ethan Hawke utasította vissza látványosan a szuperhősszerepeket, de már sorban áll a megfelelő karakterért Jackie Chan és Keanu Reeves is.

A Marvel színészek népes táborát gyarapítaná a jövőben Lindsay Lohan is. A Bajos csajok és a Tudom, ki ölt meg révén ismertté vált, a közelmúltban pedig a Karácsonyi románc című netflixes romkommal ismét a figyelem középpontjába került színésznő a Forbes hasábjain vallott jövőjét illető terveiről. Elmondta, hogy elsősorban további romantikus vígjátékokkal színesítené pályáját, de szívesen dolgozna a Marvellel is.

 lindsay-lohan-headshot-2022.jpg
(A kép forrása: Variety)

„Szerintem olyan típusú ember vagyok, aki megnézi, hogy mi jön és sodródik, amerre csak a forgatókönyvek vezetik. Szeretek romantikus komédiákat készíteni. Ezeket mindig keresem és tucatnyiban szerepelek, amikor időm engedi. Ugyanakkor más is érdekel: soha nem játszottam akciófilmben. Szívesen készítenék valamit a Marvellel. Csak nézem, hogy mi jön velem szemben és nyitott vagyok a különböző szerepekre” – vallott ars poeticajáról Lohan. Szerintetek melyik karakter állna jól a reneszánszát élő színésznőnek?