• Sajtóértesülések szerint Harrison Ford aláírt Thaddeus Ross szerepére
  • Aki a 2024. július 26-án debütáló Thunderbolts főhőse lesz
  • Pár hónappal korábban, az új Amerika kapitány filmben mutatkozik be

A tengerentúli sajtó múlt héten megszellőztette, hogy Harrison Ford az utolsó Indiana Jones epizódot követően sem búcsúzik el végleg a hollywoodi nagyprodukciók világától, a THR forrásai szerint pedig a színész most már alá is írta marveles szerződését. Mint korábban híresztelték, Thaddeus Ross karakterét veszi át az idén elhunyt William Hurttől.

Ford először a New World Order című 2024. május 3-án debütáló Amerika Kapitány epizódban tűnhet fel Anthony Mackie oldalán – a film A Sólyom és a Tél Katonája eseményei után játszódik, amikor Sam Wilson elfogadja Amerika Kapitány pajzsát és köpenyét –, majd az antagonistákat felvonultató Thunderbolts egyik főszereplője lehet. Jake Schreier (A robot és Frank, Papírvárosok) rendezése 2024. július 26-án, az ötödik fázis végén kerül mozikba.

4dd0ebe9-.jpg
(A kép forrása: The DisInsider)

THADDEUS E. „THUNDERBOLT” ROSS

Ross karaktere Stan Lee és Jack Kirby Incredible Hulk című képregényének 1962-es nyitószámában szerepelt először. Hulk esküdt ellenfeleként jelent meg, pedig tudtán kívül Bruce Banner vérrokona volt. Ross történetének sorsfordító állomása Jeph Loeb és Ed McGuiness 2008-as képregénye, amiben Red Hulkká változott. A 2003-as Hulk filmben Sam Elliott keltette életre, William Hurt pedig a 2008-as moziban vette át a karaktert.

16657827116427.jpg
(A kép forrása: MARCA)

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készült a Venom 2 és a Morbius.

AZ ÖTÖDIK FÁZIS FILMJEI

A HATODIK FÁZIS FILMJEI:

  • 2024. november 8. – Deadpool 3
  • 2025. február 14. – Fantastic Four
  • 2025. május 2. – Avengers: The Kang Dinasty
  • 2026. május 1. – Bosszúállók: Titkos háború

Egyelőre premierdátum nélkül készül az Armor Wars, valamint a Shang-Chi és az Örökkévalók folytatása.