• 2023. február 16-án debütál A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
  • Hőseink a Kvantumbirodalomba látogatnak, és összecsapnak Kanggal
  • A főbb szereplőket Paul Rudd, Evangeline Lilly, Jonathan Majors, Bill Murray, Kathryn Newton, Michelle Pfeiffer és Michael Douglas

A következő Fekete Párduc bemutatkozását követően, február 16-án új fázis indul a Moziverzumban. A Hangya és a Darázs: Kvantumánia a vérfrissítés jegyében több új karaktert is bevezet majd a Marvel világába. Kang, a hódító antagonista alakját Jonathan Majors (Lovecraft Country) ölti magára, Bill Murray szerepe viszont egyelőre nem tisztázott. Visszatér a vászonra Janet Van Dyne és Dr. Hank Pym bőrében Michelle Pfeiffer és Michael Douglas, Cassie Langot Kathryn Newton (Hatalmas kis hazugságok) alakítja, míg a címszereplőket ismét Paul Rudd és Evangeline Lilly formálják meg.

mv5bodrkzgjhn2mtowyxmy00mjyzlwi5zdetzdk5mmrjnthkzjqxxkeyxkfqcgdeqxvyodk4otc3mtyv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Magyar feliratos előzetes vezeti fel a cselekményt, miszerint hőseink visszatérnek a Kvantumbirodalomba, ahol különös teremtményekbe botlanak, szembekerülnek Kanggal és korábban lehetetlennek gondolt kalandba keverednek. A Marvel alkotói hosszú távon számolnak Jonathan Majors főgonoszával, aki vélhetően Thanos helyébe lép majd, ezért jelen mű feltehetően a karakterépítés jegyében íródott. Ti várjátok már a premiert? Írjátok meg kommentben!

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készült a Venom 2 és a Morbius.

AZ ÖTÖDIK FÁZIS FILMJEI

A HATODIK FÁZIS FILMJEI:

  • 2024. november 8. – Deadpool 3
  • 2025. február 14. – Fantastic Four
  • 2025. május 2. – Avengers: The Kang Dinasty
  • 2026. május 1. – Bosszúállók: Titkos háború

Egyelőre premierdátum nélkül készül az Armor Wars, valamint a Shang-Chi és az Örökkévalók folytatás