Blake Jorgensen az Internet, Media and Communications konferencián tartott beszédet, melynek során megosztott pár információt a Star Wars-játékokkal kapcsolatban, melyek ugyebár már az EA hatáskörébe tartoznak. A pénzügyi igazgató elmondása szerint nagyon izgalmas az a lehetőség, hogy a kezükbe kerültek az értékes licencek, hiszen így például újraéleszthetik a Star Wars: Battlefrontot, mely az egyik legnépszerűbb játéksorozat ebben a témában. 

Jorgensen továbbá azt is elmondta, hogy az EA berkeiben készülő Star Wars-játékok nem a tervezési fázisban lévő filmeket veszik alapul. Igaz ugyan, hogy bizonyos elemeket átvesznek, de nem filmadaptációkról van szó -- külön ki lett hangsúlyozva, hogy önálló játékok készülnek.

A Disney-vel kötött megállapodás értelmében a DICE, a Visceral Games, illetve a BioWare készíthet új játékokat. A svédek hamarosan meg is nyitják új stúdiójukat Los Angelesben, ahol erre a projektre fognak koncentrálni, miközben egészen biztosan a Dead Space-sorozatot jegyző fejlesztőcsapat és a KotOR-t elhozó gárda is szépen csöndben mozgolódik. A játékok leghamarabb 2014 közepén várhatók.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Star Wars: Battlefront III -- Megjelenés: törölve -- Gépigény: nincs