• Már PlayStation exkluzív címként is játszhatjuk a Starfieldet
  • Persze csak egy animáció erejéig
  • Valaki ugyanis a Sony gépein már sokszor látott videóra cserélte a Bethesda bevezetőjét

Elég sok játékosnak jelentett érvágást, amikor kiderült, hogy a tegnapelőtt megjelent Starfield mégsem látogat el a Sony masinájára, hiszen eddig szinte minden Bethesda cím debütált PlayStation konzolokon. A ZeniMax felvásárlása azonban némiképp megváltoztatta a dolgokat, a Microsoft pedig tisztában volt azzal, hogy mekkora ütőkártyának bizonyulhat a hosszú évekig készült sci-fi szerepjáték (a számok alapján bejöttek a számítások), így a kékek gépét már kihagyta a grandiózus kaland. Egy lelkes modder azonban nem igazán akart belenyugodni a döntésbe, így hamar el is készítette a Starfield PlayStation Studio Splash Screen nevezetű modot, ami nemes egyszerűséggel annyit csinál, hogy a Sony belsős stúdióinak jól ismert animációjára cseréli a Bethesda saját intróját.

Ahogy az látható, tényleg semmi másra nem jó az egyébként 30MB-os szösszenet, szóval nem igazán értjük, mi volt az alkotó célja ezzel a kis toldalékkal. Szerencsére számos olyan mod született már, ami sokkalta hasznosabb, mint a cikk alanya (persze úgyis mindenki a Bethesda címek esetén már kötelező jellegűnek mondható Unofficial Patch-cset várja), de aki esetleg egy kis mókára vágyik, az akár Phil Spencert is csatasorba állíthatja, a meztelenségről már nem is beszélve. A nagyobb módosításokra (legyen az grafikai vagy tartalmi) ugyan még várnunk kell, de biztosak lehetünk benne, hogy a lelkes (és tehetséges) rajongók ebben az esetben is évekig biztosítják majd a kellő mennyiségű extra tartalmat.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.