• A Sony felfedte a PlayStation Plus Extra és Premium augusztusi kínálatát
  • A Lost Judgment és a Spellforce 3 Reforced is benne van a kínálatban
  • Emellett pedig klasszikus játékok is érkeznek
  • 15-től várnak elérhetővé az újdonságok

Az Xbox Game Pass-szel ellentétben ugyan nem kapunk rögtön új exkluzív címeket, ha beruházunk a Sony előfizetéses szolgáltatására, de még így is eléggé megéri a PlayStation Plus Extra és Premium, hiszen rendre remek játékok érkeznek a kínálatba. Nem lesz ez másként a nyár utolsó hónapjában sem, mivel számos elismert és népszerű program fog landolni a könyvtárban, sőt, még új érkező is akad – az elmaradhatatlan klasszikusokról már nem is beszélve. A lista leginkább figyelemreméltó darabja mindenképp a Lost Judgment, mert a Ryu Ga Gotuku Studio agyament minijátékokkal teletűzdelt alkotásánál jobb időtemetőt elképzelni sem lehet (értelemszerűen senki ne álljon neki mondjuk a Baldur's Gate 3 mellett), ráadásul nem csupán játékmenet, de karakterek és történet terén is brillírozik, kiválóan használva fel a Yakuza (bocsánat: Like a Dragon) sorozat legjobb elemeit. A Destiny 2: The Witch Queen pedig azok számára lehet remek választás, akik kedvelik a looter-shooter műfajt, de emellett a kiváló egyjátékos (vagy épp kooperatív) kampányokra sem mondanak nemet.

Ahogy azt már említettük, vadiúj megjelenés is akad a csomagban, mégpedig az augusztus 15-én megjelenő Moving Out 2 képében, ami – az elődjéhez hasonlóan – leginkább azoknak szól, akik szeretnek (sőt, imádnak) köldözködni. A THQ Nordic kiadásában készült Spellforce 3 Reforced egy (szinte) kiváló RTS-RPG hibrid lett, így mindkét zsáner kedvelői megtalálhatják benne a számításaikat, míg a Destroy All Humans! 2 – Reprobed a tavalyi esztendő egyik legjobban sikerült (bár közel sem hibátlan) felújításaként mutatja meg, hogy milyen egy űrlény élete. Íme a teljes lista:

A Premium előfizetők pedig természetesen ezúttal sem maradnak régebbi klasszikusok nélkül, hiszen a MediEvil: Resurrection (PSP), az Ape Escape: On the Loose (PSP) és a Pursuit Force: Extreme Justice (PSP) is felkerül a virtuális polcokra. Az új érkezők augusztus 15-én válnak elérhetővé az előfizetők számára, kivéve a Sea of Stars, mivel az augusztus 29-én jelenik meg hivatalosan.