Bár a február idén egy nappal tovább tartott, mint az előző három esztendőben, még így is ez a legrövidebb hónap az évben. Ennek ellenére rengeteg kisebb-nagyobb, de mindenképpen érdeklődésre okot adó megjelenéssel számolhattunk, ami nem csoda, hiszen a február általában az a hónap, amiben a játékfejlesztők és a kiadók lassan felébrednek a téli álomból. Lássuk is, mivel gazdagodhattak a PS Store vásárolói.

Zombie Army 4: Dead War

  • Megjelenés: február 4.
  • Ár: 14990 Ft / 17990 Ft / 23990 FT
  • PS Store adatlap 

A Rebbelion újabb Zombie Army játékkal örvendeztetett meg minket. A Zombie Army 4: Dead War ugyanazt az őrült, X-Ray Kill Cammel felturbózott akciót kínálja, mint a sorozat korábbi részei. A program vadonatúj kampányt kapott, aminek nekivághatunk egyedül vagy, ha úgy tartja kedvünk, három barátunkkal karöltve is.

Monster Energy Supercross: The Official Videogame 3

A Milestrone is visszatért egy újabb Monster Energy Supercross játékkal, szám szerint a harmadikkal, amelybben alaposan átdolgoztak a motorok fizikáját, valamint a sorozat történetében először teljes kampányt kapott a játék. A „official” szó sem véletlen szerepel a címben, a játékban minden csapat, pilóta, stadion és versenypálya a valóság hű digitális másolatai.

Yakuza 5 Remastered

Miközben a Yakuza 7, avagy a Yakuza: Like a Dragon nyugati megjelenésére várunk, újra végigjátszhatjuk a korábbi játékokat, azok ugyanis sorra jelennek meg remasterelt változatban. Februárban az eredetileg 2015-ben, PS3-ra megjelent ötödik rész csinosított változatával, a Yakuza 5 Remastereddel futhattunk össze a PS Store kínálatában.

Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle

A videojátékok leghíresebb (és legdögösebb?) boszorkánya, Bayonetta megérkezett PS4-re, méghozzá egybecsomagolva az előző generáció egyik legjobb akciójátékával, a sci-fi műfajba tartozó Vanquish-sel – ez utóbbi amúgy külön is megvásárolható 7690 forintért, ám valószínűleg jobban jövünk ki, ha a Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle-t választva a Bayonettával együtt zsákoljuk be, ami szintén egy kiváló akciójáték.

Draugen

A Draugen egy klasszikus kalandjáték elemeket felvonultató program. Története szerint a főhős egy norvég fjord menti faluba utazik, hogy megtalálja az eltűnt testvérét, ám legnagyobb meglepetésére a kis településen egy teremtett lelket sem talál, sötét titkot viszont annál többet.

The Incredible Adventures of Van Helsing 3 Deluxe Edition

Bár a magyar illetőségű NeocoreGames akció-szerepjátéka, a The Incredible Adventures of Van Helsing 3, már januárban megjelent PS4-re, a Deluxe Edition csak február végén került fel a PS Store kínálatába. Ebben a csomagban az alapjáték mellett megtalálható két DLC, az Artifacts of The Forgotten King és a Katarina Epic Item Pack is, illetve egy önálló avatár.

Two Point Hospital

A Theme Hospital szellemi utódjának szánt játék megérkezett PS4 konzolokra is. A Wallace & Gromitot megidéző grafikával bíró Two Point Hospital a látszat ellenére egy kőkemény szimulátor, amiben verejtékünk áldozatával minden apróságot menedzselnünk kell, ha nem akarjuk, hogy kórházunk a csőd szélére kerüljön, a betegeink pedig a hullaházba kössenek ki.