• Novemberben debütál a For All Mankind negyedik évada
  • Amely 2003-ban fog játszódni
  • Új előzetes is érkezett
  • A Happy Valley lakói közötti feszültségek kerülnek a cselekmény középpontjába

For All Mankind 1. évada egy olyan alternatív világot mutatott be, ahol a Szovjetunió volt az első, amely leszállt a Holdon, az Egyesült Államok pedig követte őket, és végül megalakították a Jamestown holdbázist. Az Apple TV+ egyik legsikeresebb sorozatának 2. szezonja 2021-ben debütált, és Jamestown további bővítését hozta el, ahogy a NASA egyre keményebben dolgozott azon, hogy a Holdon túlra jusson, miközben az oroszok közötti feszültségek egyre jobban fokozódtak, egészen egy potenciális nukleáris háború kirobbanásáig. Az alkotás harmadik, 1995-ben játszódó felvonásában már maga a Mars volt az űrverseny célja, a nemsokára debütáló negyedik fejezet éppen ezért a vörös bolygóra invitál minket, méghozzá meglehetősen feszült képsorok közepette.

New York Comic Connak köszönhetően ugyanis megérkezett az aktuális évad hosszú előzetese, ami bemutatja, milyen mértékben sikerült kiépíteni a Happy Valley bázist 2003-ra, és miként váltak partnerekké az egykori ellenségek. A sztori középpontjában ezúttal a rendkívül értékes, ásványi anyagokban gazdag aszteroidák befogása és bányászata áll, amely képes lehet megváltoztatni a Föld (valamint a Mars) jövőjét. A kiterjedt nemzetközi bázis lakói között azonban elkezdenek felszínre törni az eddig lappangó feszültségek, amik azzal fenyegetnek, hogy semmissé válik minden, amin korábban dolgoztak. Karfába kapaszkodós drámából tehát ezúttal sem szenvedünk majd hiányt, az izgalmas jelenetekért pedig olyan színészek felelnek, mint a régi ismerősként köszönthető Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt, Krys Marshall, Edi Gathegi, Cynthy Wu és Coral Pena, hozzájuk csatlakozik Toby Kebbell, Tyner Rushing, Daniel Stern és Svetlana Efremova. A Sony Pictures Television gyártásában készülő produkció negyedik évada november 10-én debütál az Apple TV+ kínálatában, az utolsó rész pedig 2024. január 12-én fog élesedni.

A ConQuest jóvoltából egy jópofa Detective Pikachu Returns ajándékcsomagot fogunk kisorsolni hamarosan, amelyben többek között bögre, jegyzetfüzet és kulcstartó is található. A részletekért ERRE tessék!