A látszat ellenére nem veszett el az Until Dawn, csak hibernálta magát a játék, s most újult erővel, PS4-en készül lecsapni ránk. Amiben részünk lesz az egy klasszikus tinihorror annak minden jellegzetes elemével, a különbség azonban az, hogy itt a mi kezünkben van, hogy ki hal meg és ki éli túl az egész tortúrát.

Jelen volt a PS4 gyönyörű autós játéka, a DriveClub is, a fejlesztők pedig a időjárási effekteket demózták, amik nem csak nagyon szépek, hanem a kezelést is befolyásolják.

A varázslatos Tearaway PS4-re is megjelenik, a fejlesztőcsapat azonban nem egy egyenes átiratot készít, ugyanis ez a saját bevallásuk szerint is lehetetlen, hanem fogták és megnézték, milyen egyedi lehetőségei vannak a PS4-nek, illetve a kontrollerének, s ennek megfelelően szabták át a programot. Nézd meg a videót, hogy lásd, hogyan!

A Super Stardust HD és Resogun mögött álló Housemarque egy rövid videóban mutatta be az új játékát, mely az Alienation nevet kapta. Ebben az lesz a feladatunk, hogy egyedül vagy kooperatív módban társainkkal essünk neki az idegeneknek, a csavar pedig az, hogy lehetőségünk van fajtársaink ellen fordulni. Innen a szlogen: túlélés mindenáron.

A show utolsó játéka a Wild Sheep berkeiben készült, s ha név ismerősen cseng, az nem véletlen, ugyanis nemrégiben írtunk róluk, mint arról a csapatról, ahol mostanság Michael Ancel dolgozik. A stúdió ma bejelentette első programját, mely a Wild címet kapta, s egy kizárólag PS4-re megjelenő kalandjáték lesz, nagy, nyílt világgal.