• Nemsokára megérkezik a Ghost Experience frissítés
  • Ebben három játékmód kap helyet
  • Az egyik a beígért Immersive mód

A Ubisoft február végén jelentette be, hogy eltolta a katasztrofális rajtot vett Ghost Recon: Breakpoint immersive módjának kiadását. Akkor csak annyit mondtak, hogy a játékot alaposan feljavító frissítés majd valamikor tavasszal jelenik meg. Nos, úgy tűnik, maguk is túlbecsülték a szükséges időt.

A Ghost Experience-re keresztelt frissítés március 24-én érkezik meg, és valójában három játékmódot takar. Az első a Regular, ami azt jelenti, hogy úgy játszhatsz a Ghost Recon: Breakpointtal, ahogy az megjelent, szóval semmilyen változtatást nem kell megtapasztalnod.

Aztán, ott lesz az Immersive mód, ami viszont tényleg alaposan átszabja a játékmenetet. Ebben kikerül a játékból a Gear Level, így a nekünk megfelelő fegyvert az egész játékra megtarthatjuk és szabadon alakíthatjuk. Az ellenségtől elszedett fegyverek és felszerelések is realisztikusan kerülnek át, és választhatunk egy vagy két elsődleges fegyver viselése között.

Az Immersive módban arra is oda kell figyelni, hogy ne hagyjuk töltényt a tárban, amikor azt kioldjuk, máskülönben elveszítjük a ki nem lőtt golyókat. Az életünket is komolyabb veszélyek fogják fenyegetni, merthogy kevesebb lesz a kötszer és szigorúbb az életerő és a stamina regenerációja, valamint a sérülések is komolyabban hatnak majd karakterünkre. Emellett eltűnik a HUD, és a privát módnak hála a szociális központból eltűnnek a nemkívánatos játékosok, csupán a sztori NPC-i és az esetleges csapattagok maradnak bent.

Külön jó hír, hogy minden, ami az Immersive módban van, opcionális, így a harmadik játékmódnak, a Costumnak hála akár személyre is szabhatjuk az egész játékot, ötvözve a Regular és az Immersive módot.