• Idén kellett volna elindulnia az új Tomb Raider forgatásának
  • Jövő márciusban mutatták volna be a filmet
  • A koronavírus miatt mindebből már semmi sem lesz

A 2018-as Tomb Raider nem lett a legjobb játékadaptáció Hollywood történetében, de bőven a jobbak közé sorolható, főleg azért, mert Alicia Vikander remekül formálta meg a rebootolt játéksorozattal megjelent fiatalabb és földhözragadtabb Lara Croftot. A film sikeres is lett, így a folytatás elé látszólag semmi sem gördíthetett akadályt.

Aztán jött a COVID-19, ami elég sok minden számára akadály lett, így a Tomb Rider folytatásának is. Az új film forgatása nem startolhatott el áprilisban, ahogy azt tervezték, így természetesen a 2021. március 21-ei premier is elmarad.  Alicia Vikander pedig nemrégiben a Good Morning America című műsorban azt is elárulta, hogy idén már biztos nem kezdődik meg a forgatás, ez – függően a tárgyalások kimenetelétől – már csak jövőre jöhet szóba.

Az új filmről amúgy eddig csak annyit tudni, hogy az első részt rendező Roar Uthuagot az Össztűz és a Valahol Angliában című filmek direktora, Ben Wheatley váltotta le, valamint a sztori a Rise of the Tomb Raider és a Shadow of the Tomb Raider egyvelege lesz. És természetesen Vikander is visszatér Lara szerepébe.

tomb-raider-alicia-vikander-1.jpg