• A teljes sagán átívelő előzetes után újabb grandiózus trailert kapott az új epizód
  • December 19-én mutatják be a Star Wars: Skywalker korát
  • 153 perces lesz a finálé
  • A korábban közzétett jelenetképeket itt láthatjátok

Mostanában nagyobb figyelem összpontosul a Star Wars sorozataira, mint a filmekre: jelenleg is fut az Ellenállás második évadja, hamarosan debütál a The Mandalorian, illetve már dolgoznak egy Ben Kenobi és egy Cassian Andor főszereplésével készülő szérián. A Skywalker kora címen futó kilencedik epizód teles sagán átívelő grandiózus előzetese után azonban újra a Skywalker-trilógia került reflektorfénybe.

starwarsriseofskywalkerscreenshot201905222020325original1800x1200.jpg

Mától pedig újra a december 19-én debütáló kilencedik epizód a vezető hír, ugyanis befutott az utolsó, újfent hidegrázós előzetes (az első trailert egyébként itt láthatjátok). A 153 perces film történetéről persze alig lehet tudni valamit, néhány pletykát azonban hallhattunk már például a Rey és a Sötét Oldal közti viszonyról és Carrie Fisher visszatérésével kapcsolatban.

A hazai rajongók jóvoltából már feliratosan is látható a friss előzetes, amit alább láthattok.

A filmek tekintetében egyébként a kilencedik rész után kisebb szünet várható. A Weiss-Benioff páros trilógiája netflixes átigazolásukkal veszélybe került, Rian Johnson viszont biztosan szállít majd a 2020-as évekre tervezett epizódok közül hármat.

mv5bn2zimgqynwetmjfkmc00nzq2lwe5n2utyjy3yzbmm2jhmwfhxkeyxkfqcgdeqxvynji3nte0nziv1.jpg