• Előzetesei alapján nem tipikus szuperhősfilm lesz a július 7-én debütáló Thor 4
  • Főszerepben Chris és Luke Hemsworth, Natalie Portman, Sam Neill, Tessa Thompson, Matt Damon
  • Feltűnik Melissa McCarthy, Chris Pratt, Christian Bale, Karen Gillan és Russell Crowe is a filmben

A Thor: Szerelem és mennydörgés utolsó előzetese összesíti a korábbi trailerek fő vonásait: Jane Foster fegyvert ragad, a címszereplő inkább meditálna, a karácsonyi különkiadás előtt még egyszer felbukkannak a galaxis őrzői, trash poénokkal sziporkázik a Taika Watiti és szól a Guns. Egyedül a Christian Bale megformálta gonosz Gorr kap nyúlfarknyi játékidőt a montázs során, a június 7-én debütáló filmben azonban eleget láthatjuk majd őt is.

Thor mindig is üde színfoltot képezett a Moziverzumban, a negyedik rész pedig még jobban elszakad a szuperhős műfajtólm, mint a korábbi részek. Chris Hemsworth karaktere spirituális elmélyülésre vágyik, amikor Jane Foster mint női Thor és a Valkűr csatába hívja őt – utóbbiakat természetesen Natalie Portman és Tessa Thompson alakítják. Érdekesség, hogy ismét láthatunk egy asgardi színielőadást, aminek során a Marvel újabb sztárszínészeket vonultathat fel: Matt Damon, Sam Neill, Luke Hemsworth és Melissa McCarthy formálják meg a Lokit, Odint, Thort és Helát.

Kiemelt szerepet kap a Jurassic World: Világuralomban jelenleg is látható Chris Pratt, vagyis Star-Lord, míg Karen Gillan Nebula, Russell Crowe Zeus, Dave Bautista Drax, Pom Klementieff pedig Mantis szerepében tündökölhet. Az angol szinkront sem bízta epizodistákra a Marvel: Korg, Rocket és Groot hangját a direktor Taika Waititi, Bradley Cooper és Vin Diesel kölcsönzik.

thor-love-and-thunder-feature.jpg
(A kép forrása: Fiction Horizon)

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készült a Venom 2 és a Morbius.