Kérjük jelentkezz be!

Már sikoltoznak is az élőszereplős Barbie forgatásán

Ryan Gosling biztosan tud sikítani, Margot Robbie Barbie-hangját egyelőre nem hallottuk. Videó érkezett a forgatásról.
  • Margot Robbie és Ryan Gosling alakítja a címszereplőt és Kent a Barbie filmben
  • Greta Gerwig (Lady Bird) és Noah Baumbach (Házassági történet) készítik az élőszereplős mozit
  • Videó érkezett a 2023. július 21-én debütáló film forgatásáról

Bizarr felvételek sora érkezik az élőszereplős Barbie forgatásáról. Margot Robbie és Ryan Gosling csillogó karakterfotói és önfeledten görkorizós jelenetük után most újabb érdekes szituáció forgatása közben kapták lencsevégre a párost. A hősnő komoly ütőerőről tesz tanúbizonyságot, miután egy bunkó járókelő a fenekére csap. Ken ellenben legkevésbé sem tűnik férfiasnak, noha legalább hallhatjuk Goslingot sikoltani.

Akármilyen nevetségesnek és komolytalannak is tűnik a produkció, az alkotók igényes, alternatív szemléletű történetet ígérnek. A színésznőből rendezővé avanzsált Greta Gerwig szavainak sokszorosan méltatott munkái, a Lady Bird és az Oscar-jelölt Kisasszonyok ad fedezetet, míg a forgatókönyvet férje, a Házassági történet, illetve A tintahal és a bálna rendezője, Noah Baumbach oldalán jegyzi.

barbie-886x494.jpg
(A kép forrása: Spark Chronicles)

A Warner Bros. 2023. július 21-én debütáló filmjében számos hollywoodi csillag feltűnik majd. A színészgárdát erősíti Az Esernyő Akadémiából ismert Ritu Aya, a Szexoktatás főszereplői, Emma Mackey és Ncuti Gatwa, az örökifjú Will Ferrell (A híres Ron Burgundy legendája), az Álomgyár egyik legkülönlegesebb figurája, Michael Cera (Scott Pilgrim a világ ellen), továbbá olyan sztárok, mint Kate McKinnon (Botrány), Issa Rae (Bizonytalan), Nicola Coughlan (A Bridgerton család), Simu Liu (Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája) és America Ferrera (Ki ez a lány?). Ti is izgatottan várjátok a mozibemutatót?

Támogass minket!