• Margot Robbie örül, hogy vonzó karakterré tették Harley Quinnt
  • Szerinte kevés női karakter száll egyik színészről a másikra
  • Biztos benne, hogy Lady Gaga kivételeset művel majd Quinn-nel

Továbbra sem erősítették meg hivatalosan, az amerikai sajtó azonban már tényként kezeli, hogy Lady Gaga játssza Harley Quinnt a Joker második részében. Az extravagáns kinézetéről és viselkedéséről ismert hősnőt az utóbbi években Margot Robbie formálta meg, aki friss interjúban árulta el, hogy kicsit sem nehezményezi az énekesnő szerepvállalását.

Margot Robbie a női karakterekről

„Annyira boldoggá tesz. Én a kezdetektől azt mondtam, hogy Harley Quinn egyik karaktere szeretnék lenni, amint Macbeth és Batman szerepében is mindig kiváló színészek váltják egymást. Ez olyan, mint amikor valaki megcsinálja a saját Batmanjét vagy a saját Macbethjét. És úgy érzem, hogy elég kevés köztük a női karakter” – nyilatkozta az MTV News-nak, majd kivételként említette I. Erzsébet királynőt.

„Megtisztelő, hogy elég erős alapot teremtettünk ahhoz, hogy Harley olyan karakterré vált, akit a más színészek is szívesen megformálnak” – folytatta Robbie. Végül pedig úgy fogalmazott, hogy Lady Gaga szerinte valami csodálatosat fog művelni a hősnővel. Ami Robbie Quinnjét illleti, legközelebb a Gotham City Sirens című filmben láthatjuk majd a közönségkedvenc hősnőt.

idmage.jpg
(A kép forrása: EW)

Joker 2

Folie à Deux névre keresztelt forgatókönyv részleteit továbbra is hétpecsétes titokként őrzik az alkotók, a cím mindenesetre hasonló mentális problémákkal küzdő személyekre utal. A tengerentúli sajtóban napvilágot látott néhány feltételezés, miszerint az új epizód az Arkham Asylumban játszódik majd, jóllehet korábban egy hasonló tematikájú HBO-s spin-off sorozatról cikkeztek. A film 2024. október 4-én debütál a mozikban. A rendezői székbe visszatér Todd Phillips, a forgatókönyvet ismét Scott Silverrel közösen jegyzik.