• Végre bekerült a Starfieldbe Thomas, a gőzmozdony
  • Természetesen egy modnak köszönhetően
  • A legjobb az egészben, hogy minden űrhajót lecserél a csomag

Bethesda játék lévén természetesen a Starfield szavatosságát is a modderek fogják majd a végtelenségig kitolni (persze emellett azért számíthatunk egy-két újrakiadásra is a stúdió részéről), és bár már most is rengeteg kisebb-nagyobb program született, az igazi bőségtálra csak azután számíthatunk, hogy megérkezik a hivatalos fejlesztői készlet, avagy a Creation Kit. Egy fontos elem azonban még nagyon hiányzott a palettáról, nevezetesen Thomas, a gőzmozdony, aki ugyebár elengedhetetlen részévé vált a videójátékoknak – legalábbis abban az esetben, ha azok modolhatók. A jól ismert figura – minő meglepetés – a Skyrimnek köszönhetően vált ikonikus részévé az iparnak, de azóta feltűnt többek között az Elden Ringben és az Armored Core 6-ban is – hogy más példákat ne említsünk. Tegnap azonban megtörtént, amire mindenki várt: A Starfield világába is beszabadult a kék szépség.

thomas.jpg

Szokás szerint a Nexus Mods oldalára (amiről ugyebár kiderült, hogy nem minden adalékot tolerál) került fel a Really Useful Starfield nevezetű aproság, amely az akció-RPG-ben található MINDEN űrhajót lecserél Thomas-ra, így mindig vidám hangulatban repkedhetünk – vagy épp sírhatunk, amikor arcon kell lőni a drágát. A modot INNEN tudjátok letölteni, előre is jó szórakozást kívánunk hozzá!

A ConQuest jóvoltából egy jópofa Detective Pikachu Returns ajándékcsomagot fogunk kisorsolni hamarosan, amelyben többek között bögre, jegyzetfüzet és kulcstartó is található. A részletekért ERRE tessék!