• Június 14-én debütál Magyarországon a Disney+
  • A havidíj 2490 Ft, az éves előfizetés 24900 Ft lesz
  • Elérhetővé válnak a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars és a National Geographic produkciói

Legutóbb a korábbi netflixes Marvel sorozatok kapcsán merült fel a Disney+ neve, de a Moziverzum körébe tartozó szériák és az új Star Wars produkciók miatt is egyre izgatottabban várta a hazai közönség, hogy mikor kezdi meg végre magyarországi működését a streamingszolgáltató. Ma végre megszületett a döntés: június 14-től itthon – és negyvenkét másik országban – válik elérhetővé a platform.

A Disney+ kínálatát képezik a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars és a National Geographic produkciói. Köztük a Boba Fett könyve, A mandalóri, az Obi-Wan Kenobi, a Loki vagy a Holdlovag. Illetve olyan közelmúltbeli sikerfilmeket láthatunk, mint a Luca, az Encanto vagy a Szörnyella.

dis.jpg
(A kép forrása: Tech World)

„A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, akár négy párhuzamos streamen; valamint korlátlan számú letöltésre – legfeljebb tíz eszközre – lesz lehetőségük, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is. A felhasználók akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít.” – értesült a Portfolio.

A szolgáltató havidíja 2490 Ft lesz, éves előfizetést pedig stílszerűen 24900 Forintért válthatunk.