A játék menete:

A nyereményjáték holnap indul, és ahhoz, hogy részt vehessetek benne, csatlakoznotok kell a PC Guru Facebook csoporthoz, illetve rendelkeznetek kell egy 2010/01-es PC Guruval, és az ahhoz csomagolt Mass Effect játékkal. Ha ez mind megvan, akkor nem kell mást tennetek, mint készíteni magatokról egy fotót, amin jól látszik a magazin és a játék, majd feltölteni azt a Facebookra a PC Guru csoport fotói közé. Ha ezt megteszed, akkor máris bekerülsz azok közé, akik esélyessé válnak a PC Guru ajándékcsomagra. A játék egészen december 20-ig tart, így bőven lesz időtök feltölteni a képeket.

A nyeremény:

A játék végén két nyertest hirdetünk a képfeltöltők közül, mindketten PC Guru ajándékcsomagot nyernek -- ebben a csomagban biztos helyet kap egy játékos póló, egy játékszoftver, és egy kisebb csomag BattleForge-kód. Bónuszként a nyertesek képei bekerülnek majd a következő, januárban megjelenő PC Guruba is.

Érdemes tehát velünk játszani, hiszen a részvétel nem kíván nagy erőfeszítést, a nyeremény viszont csábító. Ha esetleg még nem vagy Facebook tag, akkor sincs semmi baj, hiszen csak regisztrálnod kell, aztán csatlakozni a PC Guru csoporthoz.


Holnap tehát Guru, elő a fényképezőgépekkel, és játsszatok!