Már októberben beharangozták a készítők, hogy a PlayerUnknown’s Battlegrounds hamarosan frissítést kap, melynek segítségével végre mászhatunk is. Igaz, a frissítés időpontját egyszer már eltolták, most viszont végre megérkezett a PUBG legújabb verziója a tesztszerverekre. Az újdonságokat nézve, a ballisztika átesett egy nagyobb javításon, ennek köszönhetően pedig a golyók 300 méter után sokkal látványosabban esnek, mint eddig, valamint néhány fegyver pontosságán is állítottak a fejlesztők.

Szintén lényeges változtatás, hogy bekerült végre a mászás, mint opció. Sokan kérték ezt az elemet a Bluehole-tól, és aki akadt már fenn bokamagasságig érő kerítésen a játékban, alighanem azt is tudja, miért. Ezen a két nagyobb változtatáson kívül főleg optimalizálták a játékot, azonban amit érdemes még megemlíteni, az az, hogy a járművek innentől kezdve halkabbak és realisztikusabban irányíthatóak lesznek.

pubg-sivatag.jpg

Ez azonban még nem minden, hiszen a lelkes adatbányászok több érdekességre is bukkantak a frissítés adataiban. Az egyik ilyen a már régóta bejelentett sivatagi pálya térképe, a másik pedig több jármű és fegyver modellje, köztük azzal a VW kisbusszal, melyről maga Brendan „PLAYERUNKNOWN” Greene rántotta le a leplet pár hónappal korábban.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!