Ezen a héten újra kisebb címek dominálták a PS Store-t, de azért érkezett egy-két nagyobb cím is. Az egyik egy japánban nagy népszerűségnek örvendő akciójáték remake-je, kaptunk egy sportjátékot is, és egy 2019-es program is befutott PS5-re. Lássuk hát, miből élünk.

NieR Replicant ver.1.22474487139… (PS4)

A kizárólag Japánban megjelent 2010-es Nier Replicant modernizált újragondolása, a kellemesen hosszú és megjegyezhetetlen című NieR Replicant ver.1.22474487139... újra kevert zenével, feljavított grafikával, új karakterekkel és a NieR: Automatából átvett elemekkel érkezett meg nyugatra, PS4-re.

Judgement (PS5)

A Yakuza-sorozat alkotói a már ismert, képzeletbeli város, Kamurocho utcáira egy új főhőst álmodtak meg, aki részben jakuza, részben ügyvéd, részben detektív, de minden helyzetben arany szíve van. A Judgment hasonlít a Yakuza-játékokra, de mégis más: ha vonz az óriási nyitott világ, érdekelnek a nyomozós-ügyvédes drámák és a japán kultúra úgy általában, a Judgment megéri a pénzét. Főleg most, hogy megjelent a PS5-ös változat, amiben a játékhoz megjelent összes DLC megtalálható.

OVIVO – Sometimes You (PS4, PS5)

Az Ovivo – Sometimes You egy különleges platformjáték, amelyben a fekete és a fehér harmonikusan létezik. A főhős, OVO viszont képes mindkét színt felvenni, így átutazhat a metaforikus világon, amely tele van illúziókkal és rejtett üzenetekkel.

MLB The Show 21 (PS4, PS5)

  • Ár: 23 990 Ft (Standard Edition, PS5)/20 990 Ft (Standard Edition, PS4)
  • PS Store adatlap

Az MLB The Show 21 a sorozat első multiplatform része, így több emberhez is eljuthat a sokak szerint legjobb baseballos játék. Az idei felvonás gyorsabb, mélyebb és személyesebb élményt kínál, mint a korábbi epizódok, mind az újoncoknak, mind a veterán játékosoknak.