• 2023. augusztus 18-án debütál a Kék bogár (Blue Beetle)
  • Egy munkásosztálybeli mexikói-amerikai fiú lesz a főhős, akit Xolo Maridueña (Cobra Kai) alakít
  • Sharon Stone játssza az új film alkalmából megalkotott Victoria Kordot
  • Az elpusztíthatatlan gépember régészt, Carapaxot Raoul Max Trjillo formálja meg

Sharon Stone gyakorlott a sötét szerepeket illetően, a Casino, Az emlékmás és a hírhedt Elemi ösztön színésznőjének filmográfiája pedig hamarosan újabb antagonista szereppel bővül. Ő alakítja a DC-s Kék Bogár (Blue Beetle) gonosztevőjét, az új film alkalmából megalkotott Victoria Kordot, tudta meg a The Hollywood Reporter. Érdekesség, hogy nem ez lesz Stone első szuperhősfilmje. 2004-ben feltűnt a Halle Berry-féle Macskanőben is, ám az nem aratott osztatlan sikert.

39637627302424109378b3bc0214b6e93071269863d531cwm.jpg
(A kép forrása: Femina)

A The Wrap értesülése szerint Raoul Max Trujillo is csatlakozott a stábhoz, akit Mel Gibson Apocalyptojából és a hazánkban az HBO által forgalmazott Mayans M.C. sorozat révén ismerhetünk. Ezúttal Conrad Carapax, az elpusztíthatatlan ember karakterét osztották rá. Utóbbi régész professzor, akinek az elméje bizarr módon összeolvad egy robot testével.

mv5bmtkzmtg1nzk5nv5bml5banbnxkftztgwnzm3otgwmdiv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Szerencsére több szereplőjét ismerjük már a képregényadaptációnak. A főhős egy munkásosztálybeli családból származó mexikói-amerikai tini, Jaime Reyes, akit a Cobra Kai-ból ismert húsz éves Xolo Maridueña alakít. Szerelmét, Penny-t a brazil Bruna Marquezine, húgát, Milagros-t pedig Belissa Escobedo (Sex Appeal) formálja meg. Aláírt egy szerepre továbbá a Hétköznapi vámpírok HBO-s sorozatadaptációjában megismert Harvey Guillén is, karakterét azonban egyelőre homály fedi. 

blue-beetle-xolo-mariduena-sr.jpg
(A kép forrása: The Shock News)

A rendezői székben a Charm City királyaival a 2020-as Sundance Fesztiválon győzedelmeskedő Angel Manuel Soto ül, a forgatókönyvet Gareth Dunnet-Alcocer (Tölténykirálynő) írja. A tervek szerint 2023. augusztus 18-án debütál a film.

A DC NAPTÁRA

Univerzumon kívüli produkció a Batman, DC Szuperállatok Ligája és a Joker 2