A múlt héten hallottuk, hogy a Watch Dogs nem fog megjelenni Wii U-ra, miután az olasz, illetve az észak-amerikai GameStop adatbázisából eltűnt a játék, az előrendeléseket pedig nem fogadták, valamint a meglévő foglalásokat törölték. Erről később kiderült, hogy csak egy tévedésről volt szó, egy programhibáról, s a játék meg fog jelenni a Nintendo asztali konzoljára -- a legújabb fejlemények viszont újra okot adnak az aggodalomra.

A Nintendo a harmadik negyedéves gazdasági konferenciáján ismertette, hogy milyen, külső fejlesztők által jegyzett játékok fognak megjelenni a Wii U-ra a közeljövőben, ám mikor a Ubisoft termékeihez értek, hiányzott a Watch Dogs, pedig elviekben ennek 2014 első negyedében, január és március között kellene a boltokba kerülni, valamennyi érintett platformra.

A jelentés érdekessége, hogy a felhozatalban szerepelnek a Ubisoft egyéb játékai, úgymint a Child of Light, illetve a 3DS-re megjelenő Petz Sea Side és a Petz Country Side, ráadásul az adatok egészen frissek, január 30-i információk alapján készültek, így még az sem lehet mondani, hogy időközben változtak volna a tervek.

A Watch Dog hiánya két dolgot jelenthet: a jobbik eset az, hogy az átirat csak késik, s az év második negyedében fog megjelenni, míg a rosszabbik eshetőség az, hogy az átiratot valóban törölte a Ubisoft. Várunk a hivatalos közleményre, a kiadó ugyanis nem nyilatkozott.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!