További kiegészítőket kap idén a The Sims 3

A Sims 3 gyakorlatilag megunhatatlan, hisz virtuális családunk és barátaink negyedévente kapnak valami klassz újdonságot. Az EA már most bejelentette a tavasz és a nyár két nagy kiegészítőjét, melyeket kisebb tartalomcsomagokkal támogatnak meg az év folyamán.

Az első nagyobb idei expanzió a University Life címet kapta, mely az egyetemista fiatalság gondtalan életét eleveníti meg monitorjainkon. A főiskola sztárjaként belekóstolhatunk a politikába, a szerelembe, és persze a brutális bulikba, amikre talán az olvasók egy része is szívesen emlékszik vissza. A The Sims 2-nél már láttunk egy Egyetem kiegészítőt, ott jól sült el, reméljük, a harmadik rész inkarnációjára sem lesz panasz. Érdekesség, hogy akik előrendelik a Limited Editiont, megkapják a Party Pack DLC-t, benne egy, a bulik lelkületét élénkítő új tárggyal, a Partaeus Maximus szoborral, ami mellé stílusosan római polgárnak is felöltöztethetik simjeiket.

Az Island Paradise kiegészítő júniusban kerül boltokba, megvásárlása után pedig tengeri kalandra küldhetjük a simeket, akik saját szállodát is építhetnek, ha épp kedvük szottyan hozzá -- tartalmilag ez a csomag még kevéssé ismertetett, de ez nem csoda, hisz a premierig fél év hátra van. Bejelentettek továbbá egy harmadik, cím nélküli kiegészítőt is, melyhez ugyan nem kaptunk dátumot, de a háromhavi megjelenési ritmusból kiindulva szeptemberre várjuk.

Mindegyik kiegészítőt beelőzi azonban a január 22-én megjelenő tárgycsomag, mely a 70-es, 80-as és 90-es évek legendás cuccait teszi elérhetővé a nosztalgiázni vágyó simek kedvéért.