• Június 9-én debütál a Loki a Disney+ műsorán
  • Egy alternatív síkon látjuk az időt felügyelő szervezet fogságába került főszereplőt

Holnap után visszatér a Marvel egyik legkülönlegesebb karaktere. A Disney+ szériája a Végjáték cselekménye előtt játszódik. Amikor a címszereplő megszökik a Bosszúállók elől a Tesseracttal, az idősíkokat felügyelő TVA nevű szervezet fogságába kerül. A ravasz Mobius ügynök beszervezi Tom Hiddleston megbízhatatlan figuráját, hogy segítsen rendbe hozni a múltban balul elsült eseményeket.

Kifejezetten izgalmas a Marvel politikája, ugyanis valamennyi előzetesben a széria új aspektusát ismerjük meg. Láttuk már, hogy milyen mostohán bánnak Lokival a TVA-nál, múlt héten pedig főszereplő igazi arca is megcsillant egy trailer erejéig. Az alábbiakban összegyűjtöttük nektek az elmúlt napokban érkezett kedvcsinálókat. Ti várjátok már a szerdai premiert?

A Disney egyébként annyira bízik a sorozat sikerében, hogy már berendelték a másdik évadot is. A Marvel vezetője, Kevin Feige pedig nemrég arról beszélt, hogy a MCU adta lehetőségek révén bármikor visszatérhetnek korábbi szuperhősök (pl. Fekete Özvegy) a stúdió új produkcióiban a Végjáték átírása vagy figyelmen kívül hagyása nélkül. Feige azt is elárulta korábban, hogy Loki feltűnik majd a Doctor Strange az őrület multiverzumában című opuszban is.

loki-series.jpg