• Szeptember 2-án debütál a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája
  • A harcosnak nevelt ázsiai címszereplő szakít családjával, és rendes életet él San Fransiscoban
  • Végül kénytelen megütközni a Ten Rings nevű maffiaszervezet vezetőjével, a Mandarinnal

Fekete Özvegy egy utolsó nagyszabású élményt nyújtott a Bosszúállók: Végjáték előtti éra rajongóinak, és bár Kevin Feige elárulta, hogy bármikor készülhetnek még Marvel-filmek régi karakterekkel, szeptember 2-án biztosan új fejezetet nyílik a Moziverzumban. A Negyedik Fázis már a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájához hasonló produkciók jegyében zajlik.

A nyilvánvalóan a hatalmas bevételi forrást jelentő ázsiai piac meghódítására készülő film főhőse egy alvilági közegben nevelkedett férfi. Shang-Chi elmenekül családja öröksége elől, hogy normális életet élhessen San Fransiscoban, később mégis megtalálja őt a Ten Rings nevű maffiaszervezet és annak vezetője, a Mandarin. Ezúttal a Tíz Gyűrű mítoszát és a vázolt családi konfliktust bemutató trailerekkel kedveskedik nektek a Marvel.

A Dave Callaham (Wonder Woman 1984Zombieland 2) forgatókönyvéből és Destin Daniel Cretton (Átmeneti állomás) rendezésében készült film egyébként kapott már egy magyar előzetest, amiből kiderült, hogy a címszereplő szerencsétlenségére A hihetetlen Hulkból ismert Förtelem is felbukkan majd a vásznon. Simu Liu (Elrabolva sorozat), Awkwafina (Kőgazdag ázsiaiak) és Michelle Yeoh (Tigris és sárkány) alakítják a főszereplőket.

mv5bnddiotgxzjgtnjm4mc00zdyzlwexndgtntgwmzhmmtm2otbmxkeyxkfqcgdeqxvymtezmti1mjk3v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A Negyedik Fázis filmjei