• A Dustban félelmetes viharba keveredik egy család, az anya pedig radikális lépésre szánja magát
  • Sarah Paulson mellett Annaleigh Ashford (American Crime Story) és Ebon Moss-Bachrach (A Megtorló) játsszák a főszereplőket

Sarah Paulson az utóbbi években egyre közelebb araszolt a horror és a thriller műfajához. Ő alakítja a hulu Fuss című misztikus filmjének hősnőjét, állandó szereplője az Amerikai Horror Story és az American Crime Story epizódjainak, láthattuk a Shyamalan trilógiáját lezáró Üveg pattanásig feszült történetében, míg a Netflix tavaly előtti sorozatában a Száll a kakukk fészkére pszichopata pszichiáternőjének bőrébe bújt, hogy bemutassa Ratched nővér előtörténetét. Hamarosan újabb borzongató produkció, a Dust főszerepében tér vissza a Hulu képernyőjére.

A sejtelmes történet középpontjában kiegyensúlyozatlan állapotú, múltbéli démonjaival küzdő fiatal anya áll, aki családjával horrorisztikus viharba keveredik. Magyar fordításban egyszerűen a Por címet viseli a film, ami feltehetően a vásznon is átütő mértékben megjeleníteni kívánt félelmetes természeti erőre utal. A hivatalos leírás szerint amikor a hősnő felismeri, hogy misztikus jelenséggel van dolga, rendkívüli cselekvésre szánja magát, hogy megvédje családját.

29321015452648957089.jpg
(A kép forrása: Mafab)

Azt egyelőre titokban tartják az alkotók, hogy mi lehet a fenti szélsőséges tett, a stáblista viszont egyre bővül. A Dust írója és társrendezője a Westworld egyik alkotója, Karrie Crouse. Sarah Paulson mellett a szintén az American Crime Story-ból és az HBO-s Romlott oktatásból ismert Annaleigh Ashford, illetve A Megtorló című korábbi netflixes Marvel sorozat Microját alakító Ebon Moss-Bachrach játsszák a főbb szereplőket. Augusztus végén kezdődik a forgatás, premierdátumot egyelőre nem tűztek ki.