(Fizetett promóció)

A sztárcsapatokkal felpezsdített CS:GO-verseny mellett a V4 Royale lesz az idei V4 másik fő attrakciója, ahol összesen 50 Fortnite duó fog egymásnak esni. Közülük 40-en selejtezőkön keresztül vívták ki az indulási jogot, a maradék 10 helyet pedig meghívott párosokkal töltik fel. Nézzük, hogy kik azok a magyar játékosok, akik szabadkártyát kaptak!

A magyar meghívott duók

Sweet

Alighanem az egyik legtapasztaltabb magyar kompetitív játékos. Az első komoly magyar eredmények is az ő nevéhez fűződnek a nyílt kvalifikációs versenyek tekintetében, ugyanis 2018 decemberében egyedüli magyarként több millió játékos közül jutott be a Winter Royale döntőjébe, továbbá nagyszerű eredményeket ért el a Fortnite-világbajnokság selejtezőin is.

Eragonist

A híres streamer és egyben kompetitív játékos már a legelső meghívásos Fortnite-versenyeken is ott volt. A játék esport részének hajnalán az Epic Games meghívásos versenyekkel készült a játékosoknak, olyanokkal, mint a Summer Skirmish vagy a Fall Skirmish. Eragonist kiváló helyezéseket ért el a Fortnite-világbajnokság selejtezőin, illetve egyéb kupákon is, közvetítéseit pedig mindig több százan követik figyelemmel.

v4-royale-magyar-meghivottak.png

SabyG

A 22 éves SabyG már nemzetközi offline színpadon is megmutatta magát, ugyanis 2018 telén Sweettel egy duót alkotva részt vettek a DreamHack valenciai Fortnite-versenyén, ahol egészen a döntőig meneteltek, végül pedig az előkelő középmezőnyben zárták az eseményt. Az elmúlt közel egy évben szinte az összes versenyen ott volt, többről pedig pénznyereménnyel is távozott.

Barnabaas

Barnabaas tehetségéhez kétség sem fér, a fiatal játékos számos eredményt letett már az asztalra. A Fortnite-világbajnokság selejtezőin ő és duótársa, Nova hozták el az egyik legjobb magyar duó helyezést, a Week 8 során 98.-ak lettek. Ám más sikerek is fűződnek az ő nevéhez, néhány hónappal ezelőtt például magyar kill rekordot állított fel Solo vs. Squad módban, 37 játékos hullott el a keze által.

Nova

Fiatal kora ellenére Nova már számos sikeresen van túl. A mindössze 16 éves játékos több alkalommal utasította már maga mögé a nemzetközi mezőny legjobbjait, szerződtetett profi játékosok mentek vissza a lobby-ba neki köszönhetően, és impozáns helyezéseket gyűjtött be a Fortnite legnagyobb szabású versenyein. Nemrég például reális esélyekkel pályázott egy spotra a Fortnite Champion Series második heti selejtezőjén, ahol csapattársaival bejutottak Európa legjobb 150 triója közé.

PyKo

Ha Fortnite versenyről van szó, akkor PyKót sem kell félteni, a tehetséges játékos eddig minden versenyen ott volt, amin csak lehetett, a 2018 nyarán megrendezett Nyári Ütközettel kezdve a most is zajló Cash Cupokig. A világbajnokságon ő is kíméletlenül gyűjtötte a skalpokat, most pedig a V4 Royale arénáját szeretné uralni.

V4 FUTURE SPORTS FESTIVAL

  • Időpont: 2019. szeptember 21-22.
  • Helyszín: Budapest, Hungexpo (F és G pavilon)
  • Belépés: díjmentes
  • Korhatár: 12 év alatt csak szülői felügyelettel

A V4 Future Sports Festivallal kapcsolatos legfrissebb információkért és hírekért látogassatok el a rendezvény hivatalos weboldalára.