• A Wolfenstein 2 a múlt héten jelent meg
  • Most extra tartalmat is kaptunk

Ha játszottál már a Wolfenstein 2-vel, minden bizonnyal feltűnt az Eva's Hammer fedélzetén az a hatalmas páncélajtó, melynek időzített zárja a főmenü visszaszámlálójával együtt ketyegett. Sokakat foglalkoztatott a kérdés, hogy mi is rejlik mögötte, de most már biztosat is mondhatunk. Az ajtó mögött egy (meglepő módon) teremben mindenféle érdekes olvasnivaló mellett a tartalmi frissítések érhetők el.

A szezonbérlet tulajdonosai számára elérhető a Freedom Chronicles Episode Zero, mely három új hős (Joseph Stallion, Jessica Valiant és Gerald Wilkins) szemszögéből mutatja be az Amerika felszabadításáért vívott harcot, mindegyikük egyedi képességekkel és fegyverarzenállal várja a játékosokat.

Ha esetleg nem vagy abban a helyzetben, hogy a szezonbérletet a könyvtáradban tudhatod, akkor sincs miért búsulni, a harci szimulációkban 10 új küldetés vár rád – feltéve, hogy eljutottál már a második fejezetig. A küldetések minél jobb teljesítéséért pontokat kapunk, így közvetve mérkőzhetünk meg ismerőseinkkel, barátainkkal a ranglistán birtokolt helyért.

freedom-chornicles.png