Az oldal nagyon összetett. Minden a pontokon alapszik ,tehát egyértelműen minél több pontot kell szerezni Pontokat kreditekből szerezhetünk. Minden első belépésnél kapunk 20 kreditet amit szabadon eljátszhatunk. Az oldal szintekre van oszvta, amiből pontosan 4 db van: Tag, VIP1, VIP2, VIP3.
VIP szintet VIP pontokból kaphatunk melyeket belépésnél és játszásnál szerezhetünk. Egy másik "gyűjthető pont" a Hűségpont melynek megszerzése: Tag = belépés után 1 Hűségpont, VIP1 = Belépés után 2 hűségpont, VIP2= Belépés után 3 hűségpont, VIP3 = belépés után 4 Hűségpont. Természetesen 1 nap csak (ViP szinttől függően ) 1szer kaphatunk pontot ( pl.:VIP1 = csak 1x 2 hűség pont.)
Egy másik játékforma az Egyszámjátékon amelyen kredit plusszot nyerhetünk. Gondolom ezt a fajta játékot mindenki ismeri.
Havonta rendezik meg a Havi játék-ot amiben a hűségpontok játszanak nagy szerepet. Itt az nyer akinek a leg több hűségpontja van. Itt már nagyobb nyereményekről is szó lehet.
Egy másik játéklehetőség( amiben már elég hatalmas nyeremények vannak ) a Tombola játék amelyre jeggyel lehet regisztrálni. ( az oldalon minden részletet megtalálsz!) Itt a nyeremény már hatalmas, akár egy Xbox360 is lehet ( régebbi forduló nyereménye.)
Nyeremények : A nyeremények 5 csoportra vannak osztva : Tag, VIP1,VIP2,VIP3,és a Támogatói.
( erről bővebb információkat az oldal ajándékbolt részlegén találhatsz. ( mint pl tárgyak és azoknak árai( pontban.)))
Támogatásról : Támogatásnak is több formája van: ootz mini 400FT+áfa, ootz pass 800 ft+áfa, ootz csomag 1600ft+áfa. Ha beregisztrálsz hívd barátaid/ismerőseid az oldalra és mond nekik, hogy az ajánlóhoz írja a te felhasználó neved. Ebben az esetben kapsz refet ami csak annyit jelent, hogy te "alád csatlakoztak" vagyis te hívtad őket az oldalra. Ha ezekből a bizonyos refekből összejön egy bizonyos mennyiség akkor jutalmul kapsz Bónosz kaparósokat amikben garantált a nyeremény.)
Az oldal elérhetősége mégegyszer, így a végére: Oldal