"Avagy a buli a lufik és a karaoke napja!" mondja az alcím, ugyan is ma (NOV 7.-én) megrendezésre került az iskolámban a halloween-i bál
Idézvén a "hívogatóról": " megjelenés fekete és/vagy narancssárgában vagy jelmezben" hát én úgy döntöttem, egy narancssárga ing, amire felvettem egy feketét, a narancssárga ing kilógott a gallérnál a törzsemnél, meg az ingujjaknál, nem nézett ki annyira rosszul Idézvén egyik osztálytársamat: -Ha ennek vége hozom az UZIkat és mehetünk bandázni, mert te tisztára úgy nézel ki mint valami bandatag!
Már az indulás sem volt semmi...
Felszállok a HÉVre és abban a pillanatban ahogy becsukódott az ajtó eszembe ötlött hogy otthon hagytam a telefonomat... Vissza haza, megint fel a HÉVre aztán 4-es/6-os végül kifogtam egy trolit, az ajtóban fogadott a 200 forintos belépő (Mármint a suliban!) , cserébe megkaptam a belépőmet, amin egyben az érkezési számom is ott volt, azaz a 13-as, a szerencse számom, jól indul ez a buli, mondom (a végére már 500as számúak is voltak) Odamegyek egyik osztálytársamhoz, aki már ott volt (7.-nek XD) velük vártunk a többiekre...
Szép lassan jöttek az emberek, Előbb utóbb bevonult életem... na khm... akkor folytassuk csak.... elkezdődött a buli! eleinte a cserediák programban részt vett látogatók vettek részt vetélkedőkben, ez alatt én a tornateremben (3 emeletnyi magas óriási tér, itt zajlott minden...) felaggatott fekete és narancssárga lufikból loptam egyet és vittem ki az udvarra, ekkor odaszól barátom minden ilyen hülyeségben, hogy dobjam oda, odaadtam erre mindenki elkezdett szaladni utána. Jót szórakoztunk Ingáztunk az udvar és a tornaterem között (és az általam atom bunkernek elnevezett hosszú második VHs föld alatti folyosón, de ez titok, mert kikapnánk érte! )
Na de gyütt a fénypont! a karaoke! volt ott nyolc óra munka, Red hot chili peppers, life is life, barbie girl, muller rúzs, Bikini és mind a 40 számot végig énekeltük egy huzamban Elment a hangom és nem tudok jó formán lábra állni, de mindenért kárpótoltak a zenék!
(kiejtés szerint írom )
Ájm á bábi görl, vagy éppen nyolc óra munka, nyolc óra pihenés LÁJF IZ LÁJF NÁNÁNÁNÁNÁN!
Éles kanyar után cserélünk, felbőg a motor... Huh... tarthatott volna még éjfélig is.
Egyedül talán a Linkin park számokat hiányoltam. Na mindegy a társammal a hülyeségben belevetettük magunkat a 4 órán át tartó NON STOP karaokéba XD Volt hogy átkaroltuk egymás vállát és üvöltöttük a szöveget, volt hogy léggitár szólókba kezdtünk, volt hogy egymás szemébe (röhögve) énekeltünk ( Barbie Girl ) De a lényeg hogy nagyon klafa volt! A büfére annyira nem jutott időm, hogy azt sem tudom, hol volt. De nem is ez a lényeg, mindenkivel jót buliztunk, egy angol tanárt be is szerveztünk a Karaokéba Sőt kaptam valami JAÓt is
Majd lehet hogy csinálok egy folytatást is, amiben belinkelem a képeket, amik egyenlőre nincsenek az én birtokomban és ha szépen kértek, megkapjátok a 9a előadásában a Barbie Girlt egy újabb leleplező képet rólam és az osztálytársaimról. (legalább is azon részükről, akik éppen ott voltak a képen )
Tanulságul még egy szó! NYÓC ÓRA MUNKA NYÓC ÓRA PIHENÉS, NYÓC ÓRA SZÓRAKOZÁS!

JA! berakom azt a számot, amire beszerveztük a tanárt, a cím nem volt nekünk eleinte ismerős, amikor kiírta a Karaoke program, de ő mondta, mi az, nem ismeritek? ahogy felcsendült a szöveg, mi is belekezdtünk és rávettük az angol tanárt, hogy énekelje velünk végig XD (egyébként egy fiatal gyúrni járó Angol tanár. )
Na bazz, megtaláltam azt, amiről mi énekeltünk, na akkor kezdjetek el ti is énekelni emberek! XD (mondjuk nekünk ének nem volt alatta )






Sőt tessék, csak hogy lássátok milyen JAÓ vagyok, itt a Barbie Girl-é is, mondjuk itt sem volt nekünk ének, csak a zene és nem is ezt a verziót (főleg nem a youtuberől.) használtuk, de a lényeg ugyanaz! Hát akkor: Let's sing