Üdv.
Megjelent az Emberi Százlábú második része ami felülmúlja elődjét!
Röviden az első rész:
A film történetének középpontjában egy pszichopata német sebész, Dr. Heiter áll, akit a rendező-forgatókönyvíró, Tom Six a hírhedt auschwitzi orvosról, Josef Mengeléről mintázott. Dr. Heiter – Mengeléhez hasonlóan – az ikrek és az őrült kísérletek megszállottja, amihez persze kísérleti alanyok kellenek. Heiter viszonylag könnyen hozzájut az áldozatokhoz, csak első kísérleti alanyát, az Akihiro Kitamura által alakított japán teherautó-sofőrt kellett elrabolni, a másik kettő – két nő – besétál a villájába, miután a közelben defektet kapnak. A kísérletező őrült elhatározza, létrehozza a saját százlábúját. Hogy célját elérje, összevarrja áldozatait: a szájakat a végbélnyíláshoz kapcsolja, és közös emésztőrendszert alakít ki. (FIGYELEM!!!: A fenti sorokat egy oldalról másoltam ide mert ott sokkal jobban leírja a cselekményt mint ahogy én el tudnám mesélni)
És most jöhet a második rész:
"A második rész a nyár végén kerül bemutatásra. Annyit elmondhatok, hogy ezúttal egy 12 emberből álló százlábú lesz benne, nagy meglepetések várhatóak.Amit nagyon szeretnék az az, hogy elkészülhessen a Human Cetipede 3: Final Sequence. Ezt követően már nem fogok csinálni több részt. Van egy egészen rémisztő ötletem, ami teljesen másmilyenné teszi az első felvonást a másodiktól. Úgy gondolom, hogy a harmadik után pedig a második csak egy Disney filmhez fog hasonlítani." Így vélekedik a rendező terveiről.
A film megjelent és minden idők leggusztustalanabb filmje lett én szerintem. De az egyszer biztos hogy a több országba való betiltás jogos.
A történetről dióhéjban annyit hogy egy elmebeteg biztonsági őr (aki egy árva szót se szól a film alatt) teljesen beleszeret az első részbe és házi barkács módszerekkel 12 embert készül össze varni. Van itt kínzás, térdszalag vágás és még egy csecsemő is áldozatúl esik a mészárlásnak.
Na de legyen ennyi elég. A film brutális és még rá tesz egy lapáttal hogy fekete fehérben látunk mindent így a hangulat még borzasztóbb.