Boldog Halloween-t mindenkinek!!! Ezen szép estét én szerintem a legjobb a következő játekokkal eltölteni.
Dead Space : Egy igazi horror játék, a hangok csodálatosak ahogy az egy horror filmtől is elvárható. A semmiből szakad rád egy szörny és te csak a reflexeidre hagyatkozhatsz.A történet szerint az Ishimura bányász hajóra indulunk hogy ellenőrizzük minden rendben van-e. Ám röktön az érkezéskor rajövünk hogy itt nincs minden rendben. Fegyvereid sora elsőre nem mondható nagynak de azért jó szolgálatot tesz a szerelő pisztoly a legdurvább helyzetekben is. A grafika szintén csodálatos. Az ellenfelek jol kidolgozottak és a legkülönlegesebb formákban bukkannak fel. Inteligenciájuk is elfogadható mert nem mindig rohannak hanyat homlok neked hanem cseleznek, és probalnak hátulrol elkapni.
Egyszóval a Dead Space kiváló játék egy kis rettegéshez és pont azért mert nem tudod hogy éppen honnan szakad rád valami. Igazi adrenalin bomba.
Dead Rising 2:Ezt a játékot azért ajánlom igazán mert amellett hogy gyönyörű még élvezetes is. A főszereplő Chuck aki egy brutális valóság show-ban szerepel. De a benne szereplő zombi hadsereg elszabadul és irtja az embereket a városban. De a hátterben egy kis összeesküvés is van de hogy hogyan is van ez azt inkább nem árulom el.
A játékmenet egyszrü. Kapsz egy hatalmas teret amiben jársz kelsz, aprittod a zombikat, túlélőket menthetsz, Zombrexet szerezhetsz a kicsi lanyodnak vagy felgöngyölítheted az össszeeskuvést.Fegyvereidet kombinálhatod és olyan tömegpusztító fegyvereid is lehetnek amiket még nem lattal.
Tehát a Dead Rising 2 kivaló egy kis zombi apritásra .