Udvozlet kedves olvaso! Ezen postban prezentalnam hogy miket is eltem at abban a fel oraban amit a Hlf-Life 2-vel eltoltottem.
Kezdesnek a jol ismert Gman(kedvenc karakterem) felebreszt a mejalvasbol es egy vonatra rak minket ami City 17-be megy.(Akit erdekel hogy mi ez a mejalvas meg Gman figura az nyugottan keressen utanna a Half-Life elso reszenek a Googleban mert a Google a baratod! Persze ki is probalhatod) Megerkezesunk utan egy par or probal minket jobb belatasra birni es "megverni " hogy jol viselkedjunk de ez nem sikerul nekik mert ELFUTUNK!!!!!
Ugyanis City 17-et bevettek az urlenyek akik igaba hajtottak az emberiseget es csak nehany felkelo mer szembe szallni veluk. Ezek koze tartozunk mi is. Miutan el rendelik hogy minden Citisent(vagyis minket es nehany kedves bajtarsat) oljenek meg, mi menekulore fogjuk de zsakutszaba futunk es rank tornek a katonak. De jon Alyx- aki vegig kiser minket a jatekon - es megment. Elvisz Dr. Kleimerhez aki nagy agy es keszit egy teleportalo gepet. minket es a kedves Alyxet at akarjak teleportalni Alyx apjahoz aki mintha City 17-ben van de ez nem biztos. Nos mivel nekunk semmi se sikerul ezert csak a lany jut at es mi nem. A doki kis lenye LaMar(aki egy idomitott urleny) bele ugrik a sugarba es mi szepen az epulet melle teleportalodunk!! ) Elindul a menekules a katonak elol es el kell jutnunk oda ahol Alyx es az apja var minket. En speciel ebben a fel oraban eljutottam hosszu maszkalas es lovoldozes aran egy csatorna rendszerbe ahol a foldon levo folyadek eget es minden fele raketak csapodnak be amikbol 3 kis urleny ugrik ki ami az ambereket iranyitja.Meg pedig ugy hogy a fejukre ugrik es megeszi az agyat?!(Dr Kleimer urlenye is iljen LAMAR! ) Na de enyit mara. Majd holnap viszem tovabb es leirom elmenyeim !
Sziasztok!