Sziasztok!

Gondoltam gyors összeütök nektek valami postot, hogy azért tudjátok, mire lehet számítani a közeljövőben errefelé.
Szóval távolmaradásomnak az oka a már megszokott: nincs internet. Most speciel van, örül is a fejem, de szerintem ez az állapot nem fog sokáig tartani. Spyware meg vírus után kutatok, hátha az okozza a problémát. Kicsit már kezd felidegesíteni, hogy a drága központ arra nem képes, hogy egy szerelőt ideküldjön. Na mindegy, majd elválik a vége.
Ma voltam irodalmi szakkörön, vagy önképző körön, mostmár én se tudom a nevét igazából. Legutóbbi művemet is leokézták úgymond, szóval ha minden összejön, akkor holnap fel fogom ide pakolni. Elég érdekes lett. Végre van lezárása is, szóval erre már mondhatom, hogy novella. Különös, hogy ezt rekordidő , durván 3-4 este leforgása alatt sikerült összehoznom, és nagyon nincs is az összedobottság érzése.
Amúgy meg most egész konszolidált hangulatom van. Még egy rakat írásbeli leckém van töriből és magyarból (utóbbi főleg gázos), ráadásul a tegnapi tánc után ma elég szép izomláz állt be a lábamba, a vállamba és...öö....oda hátulra. Érdekes lesz majd a szalagavatón öltönybe lányokat emelgetni:D
Egyelőre ennyi, akkor majd jelentkezem holnap - remélhetőleg. Köszöntem a figyelmet és a kommentet.

Ndk: pojo