PGO olvasók, szevasztok!

Azt hiszem, ebből mostmár rendszer lesz: egyik hét novellás, másik wazzup-os. Ez van, ezt kell szeretni gyerekek, remélem azért az ilyeneket is elolvassátok.

Szóval, keleten a helyzet változott. Ha nem is sokat, de változott.
Nem tudom, hogy említettem-e, de előző csütörtökön kikocsikáztunk megyénk központjába, Szegedre, hogy belessünk a Szegedi Tudományegyetem összevont nyílt napjára. Szimpatikus volt, hogy a szekrényeket csak diákigazolvánnyal lehetett használni, ráadásul ahol az igazolásokat osztották, oda is csak azzal lehetett bejutni. Ez miért probléma? Igen, bizony, a diákomat otthon hagytam, szóval aznap pár órára én lettem Karajkó Gábor, aki ráadásul csak nyolc általánost végzett. Érdekes, hogy a rég lejárt kártyával beengedtek. Ahogy Kőhalmi mondta, nagyon modern ez a rendszer, csak egy szotyiszacskóval is át lehet verni, mert csak annyit vesz észre, hogy vonalkód. Szerintem igaza volt:D
Amúgy kicsit felhúzott ez az egész. A középszintű nyelvvizsga 35 pontot ér pluszként, az emelt szintű érettségi 40-et. Na, most én azt terveztem, hogy megírok egy fasza emelt angolt, azzal jön a 40 pont, és még 35, mert ugye ha teljesítem 60% felett, akkor megdobnak egy nyelvvizsgával is. De nem! Mert az a vizsga nem olyan, mint amaz, értitek? Igazából.....menjenek a picsába.
Viszont egy jó hírt tegnap tudtam meg: az "álomszakom" (média és kommunikáció) felvételi elvárásában nincs benne a média érettségi. Zsír! Talán van valami esélyem ott, de ha nem jön össze, akkor geológus leszek. Na, most röhöghettek!

Másik esemény, amit meg szeretnék említeni nem más, mint egy abszurd összeveszés. Bevallom, kétszer is elkezdtem ennek a témának a taglalását itt, de egyszer elkattintottam, és elveszett minden, másodjára meg el kellett mennem a gép elől, és (direkt) nem mentettem el. Talán mégsem kellene annyira részletezni a dolgokat, mint ahogy szerettem volna.
De dióhéjban elregélem: egyik barátom, akivel régebben iszonyatosan jóba voltam, tegnap írt nékem MSN-en és elkezdte a szokásos panaszkodást, mikor én mertem megmondani a véleményemet egy olyan dologról, aminek semmi realitása sincs. Ő erre szépeket mondott nekem, és kijelentette, hogy többé nem hajlandó velem szóba állni. Igazából a legjobb az egészben, hogy rohadtul nem izgat. Kábé annyira izgattam magamat, emiatt, mint amikor összekoszolódik a cipőm.

Oké, nem foglak titeket tovább molesztálni a hülyeségeimmel, bár lenne még mit írni, de majd legközelebb.

Ndk: csaj