Sziasztok!

Na, újra itt vagyok egy kis írás végett. Az előző postban elkezdett történetnek nem tudom mikor rakom ki a folytatását. Tudjátok, ezzel együtt már összesen hat oldal van meg, csak a gond az, hogy a második fejezetnek a fele megvan, ki is rakhatnám, csak...éppen az első bekezdés lényegében teljesen üres, és még ha az nem is tartalmaz a történet szempontjából lényeges momentumot, nem akarom szerkesztgetni össze-vissza. Majd igyekszem összeszedni magam, mert közeleg a végzetes határidő.... (frappáns, hogy ez angolul dead-line)
Ja, igen, mindennapok. Igazából öleljemeg a felsőoktatás. Nem a rendszer, hanem az, hogy nincs más választásom, mint oda menni. Hétfőre kell eldönteni, miből akarok érettségizni, és bevallom, lövésem sincs, hogy töri vagy angol emelt legyen, vagy esetleg mindkettő. A politológiához 420 pont kell, a médiához meg 415. Bár ez a tavalyi, és biztosan változni fog idén a mérték. Oké, majd lesz valahogy, addig is lesz miért fájnia a fejemnek. És....tényleg fáj.

ui: a PGO-nak küldök egy óriási kalappal....nem elég, hogy...na mindegy, szóval az, de még ezt a rohadt képbeszúrást is elvették. Nagy dolog lett volna meghagyni a html vagy minek a beszúrását?!?! A fene enné meg...