Sziasztok!

Nos, megint írok ide valamit, ugyanis ha nem is történt sok minden, gondoltam csak jelentkezek valamivel, mert ha már van egy blog, csak frissüljön. A végén még törlik ezt a helyet, azt pedig nem szeretném.
Szóval, először is magyarázkodással egybekötött szitkozódás. Először is azért nem jelentkeztem eddig novellával, mert bár a "vizsgálóbizottság" (az önképző kör) kifejezetten pozitív véleményt alkotott előző írásomról, a probléma az vele, hogy ez egy hosszabb történet kiragadott része, valamint ez mindenestől 4 oldalt tesz ki (nyomtatva bő 5 lap). Most tegye fel a kezét, aki ezt itt elolvasná. Naugye. Azon gondolkodok, hogy összeírok még pár fejezetet, és azt PDF formátumba kirakom ide. Úgy talán többen megnézik, lásd ludvig (bocs, ha nem így hívják) blogos "könyvét".
Igazából az elmaradás másik oka nem más, mint a net. Ami keddtől kezdve lényegében megszűnt itt létezni este hét után. Eddig is voltak gondok, de ennyire selejt még nem volt. Ja, és mi a legjobb? Hogy a problémát már előző héten bejelentettem, azután megjavult a net. Azután kedden hívott a szerelő, hogy jönnének szerelni, erre én azt mondtam, minek, ha jó már minden? Természetesen ahogy letettem a telefont, az egész szétment. Király.
Szóval az új írás kérdéses, bár nemrég eszembe jutott egy fasza STALKER koppintás, de még nem vagyok benne biztos, hogy lesz-e belőle valami (a népharagot elkerülendő).
Ja, még valami zárás előtt. Ma a TV újságban mi vágódott a képembe? Twilight bazzeg, Twilight! Igazából ezzel nem is lenne bajom, mert gondolom a könyv nem véletlenül népszerű (a filmről jót nem hallottam, meg mikor néztük, nem is nagyon figyeltem oda), de nekem ez az egész olyan fura. Ez vámpírtörténet? Én még mindig a Hellsinggel vagyok el, és úgy érzem, utóbbi inkább szól a vámpírokról, mint amaz.
Most őszintén: halandó lány és vámpír szerelme, vagy III. Birodalom utolsó hadosztályának háborúja Anglia ellen, amibe még a Vatikán is beleszól? Bár bocs, ha nincs igazam.
Amúgy nem értem, hirtelen miért lett ez akkora divat? Főleg olyan emberek körében, akik ha igazi vámpíros történetet kellene olvasniuk, sikítva dobnák el a könyvet. Ez annyira.....mindegy, nem értem a divatot, ezért nem is követem.
Egyelőre ennyi, majd szólok, ha alakul a dolog.

ui: Modern Warfare 2....a nyakamat rá, hogy nem fog menni a gépemen! Demót persze basznak kiadni...

Ndk: 0109 B47