Nem gondolom, hogy országszerte (sőt, globálisan!) emberek izzadva forgolódnak az ágyukban éjszakákon át, hogy miért nincs Ndk-nak már új blogbejegyzése. És milyen igazam van.
Szóval ezért igazából nem is kellene magyarázkodnom...hmm, tudjátok mit, nem is fogok magyarázkodni, csak írom, ami jön. Én szívesen írnék hülyeségeket ide, de ugye egyfelől nincs nagyon miről (ezt már korábban kitárgyaltam), másfelől meg a novellák csiga lassúsággal készülnek. Hogy ennek a lustaság-e az oka, vagy az, hogy nem jön a bizonyos ihletnek nevezett, megfoghatatlan valami, nos ezt én most nem akarom taglalni. Minek?
Igazándiból most írnék itt magánéleti hülyeségekről, hogy én végülis depressziós vagyok-e vagy sem (ezt tán Arby kérdezte legutóbb - nem, tudtommal nem vagyok az). Élem az életemet, itthon rohadok ezelőtt a gép előtt, néha meg elmegyek máshova, ahol meg, na mit csinálok? Olvasok! Izgi mi? Szerintem a következő szint az lesz, hogy kolostorba vonulok. Na jó, nem azt azért nem.
Szerintem ennyi volt a móka már, bezár.....nem is, van itt még valami. Van egy új, ismételten csak haszontalan, hülye szenvedélyem. Szerintem nem sokan fogják kitalálni, hogy rákaptam a mostanában oly népszerűnek kikiáltott mangákra/animékre. Helyesbben egyre, a Hellsingre. Fene gondolta volna régebben, hogy ez ilyen baromi jó dolog. Kicsit elborult, tény, de irtó stílusos és érdekes. Én csak ajánlai tudom mindenkinek.
Nos, egyelőre ennyi, majd még jelentkezem, ha valami okosság az eszembe jut.

ui: terveztem, hogy írok valamit erről a rádiós mizériáról, de szerintem ismét a zsidózásnál kötnénk ki, ahogy a jó magyar értelmiséget ismerem.

ui: igen, és szeretettel küldök egy marha nagy kupac matériát a T-com illetékeseinek, mert most is játszik a net. Köszönöm a figyelmet.

Ndk: 0109 B47