Szöveg
Sziasztok. A tegnapi postra kapott visszajelzések kis életet leheltek belém, így azt hiszem, kicsit átalakítom a blogot, és gyakrabban jelentkezek, nem túl hosszú, de rettenetesen szubjektív postokkal.
Ndk: 0109 B47
Igazából most illegálisan vagyok itt, mert jobb lenne, ha otthon-otthon olvasnék, és csak az utolsó pillanatba jönnék ide a cuccért. A ccc pedig nem más, mint az úszófelszerelésem, ugyanis bármilyen hihetetlen, de járok uszodába. Az ideút kicsit döcögős volt, ugyanis mióta elmentem, egy német hadosztály ásta be magát, és nem volt egyszerű egy biciklivel átjutni a védelmen, főleg úgy, hogy nem fogadtak barátként. De végülis itt vagyok.




Ésssssssss lenne egy kérésem hozzátok. Az oldalsávom kicsit frissült, ahol mostmár Delta blogján kívül találhattok egy másik linket is. Ez semmi extra, lényegében ugyanez a blog, sőt kevesebb is, a különbség annyi, hogy azon keresztül a blog.hu-s "oldalamra" juthattok el. Arra kérnék mindenkit, ha ellátogat ide, akkor tegyen meg annyit, hogy odakattint, megvárja míg betölt az oldal, majd be is csukhatja. Ezt csak azért szeretném tőletek kérni, hogy kicsit jobban nyilván tudjam tartani a látogatásokat, ugyanis az itt lévő mérő sokat nem ér. Gondolom ti is észrevettétek, hogy még akkor is kapunk látogatót, ha frissítünk. Nagyon hiteles, de jobb mint a semmi.
Nem nagy kérés, remélem ezt megteszitek nekem.

Ma ennyi is lennék, de ha eszembe jut valami érdekes, akkor este még jelentkezek. További szép napot!

BLIZTKRIEG!

Ndk: Bundesarchiv Bild 183-S73823, Arnheim, Radfahrschwadron im Anmar