Oké, most ismét egy kis frissülés.
Előző novellámnál olvastam Redstar és Delta kritikáját, amik miatt elhatároztam, hogy írok most egy kicsit.
Szóval, először is köszönöm azoknak, akik eddig is támogattak, remélem ezután is meg-meg fogják látogatni blogomat, és ha már benéztek, el is olvassák írásaimat. Eddig elég kérdőjeles volt, hogy írni fogok-e novellákat, de mostmár szinte biztos, hogy folytatom ezt a hobbimat. Ehhez persze az is hozzájárul, hogy iskolámban az ifjú írópalánták számára indult egy fasza kis önképző kör, aminek természetesen én is oszlopos tagja vagyok.
Eddig nem igazán említettem meg (azt hiszem), hogy végülis miért jelentkezek ilyen ritkán írással. Ez kérem elég egyszerű: egyfelől sok esetben más dolog van (például kb. két perce vágtam ki az ölemből a biológiakönyvet), másfelől pedig a kedvtelenség, vagy nevezhetjük az ihlet hiányának (ami nagyban függ lelkiállapotomtól). Sajnos az esetek többségében ez utóbbi miatt nem megy a dolog, de amúgy ha menne, akkor is minimum két hét kell egy Szeged volumenű műhöz. Egy dolog, hogy leírom, másik, hogy annak valami pofát is kell adni, mert egy történetet leírni két perc. Rendesen leírni, na az már más tészta.
És hogy mikor jön a következő rész? Nos, bevallom, nem tudom. Elkezdtem egy hete egy új témakört, amit most többrészesre tervezek, és mondhatom, hogy hat oldal megvan belőle, ami durván másfél fejezet. Kicsit kérdéses számomra a színvonala, de azt majd ti eldöntitek végülis. De ha van rá igény, akkor akár holnap is ki tudom pakolni az újat, már csak utómunkálatok kellenek, meg lehet hogy meg is kellene törni, mert szerintem ti nem fogtok 4 oldalt elolvasni. Nyugi, én se biztos, hogy megtenném. Ezen még elgondolkodok.
És ha már szóba került az írás, akkor említsem meg a Tesztelj velünk pályázatot! is. Régebben havonta indultam ott, de mostmár kijelenthetem: a Brothers in arms teszt volt az utolsó. Egyfelől nincs kedvem hozzá, nem is szeretek már annyira játszani, és én úgy gondolom, hogy bár a történetírásnál kevés haszontalanabb dolog van, abban több örömömet lelem, hogy írok 10 embernek valamit, ami teljes mértékben én vagyok, mint hogy a PGO valamely szerverének tárhelyében, egy elhagyatott szekción ülepedjen a digitális por kritikámon.
Oké, mára ennyi....köszönöm a figyelmet, és térj vissza máskor is:)

Ndk: integra-20080822081418030 640w