Nyomtatott szemét - vasárnapi különkiadás


Lapunkhoz tegnap este futott be a szenzációs hír, mely olyan fontosságúnak ítéltünk, hogy egy vasárnapi, hiper terjedelmű különszám kiadása mellett döntöttünk – reméljük nem feleslegesen.

Miközben észak-Korea rakétával kísérletezik, Londonban pedig anarchisták és rendőrök ölik egymást, szerkesztőségünkbe egy olyan hírértékű információt fújt be gyengéd tavaszi szellő, ami mindannyiunkat ledöbbentett. S most mi közöljük ezt először a világon!

Tegnap reggel (szombaton), pontban nyolc óra után nem sokkal döbbenetes esemény történt a budapesti Havanna-lakótelep egyik panelházának nyolcadik emeleti lakásában. A megelőző esti, hihetetlenül brutál, nem kis részben homoszexuális tartalommal feltöltött éjszaka után enyhe másnaposságra ébredő, mindenki által bálványozott Kromiboj (27) nem másra ébredt, mint hogy süt a nap. „Totál ledöbbentem. Ilye’ mé’ ne’ látta’. Először azt hittem, csak a Néni csönget az elsőrő’ (74), de aztá’ rájöttem, hogy ez valami más.” – nyilatkozta megkeresésünkre a Sztár telefonon. – „Felkeltem abból az izéből [ágyból], s kinéztem az ablakon. És tényleg nem a szomszéd kölkei szórakoztak megint a karácsonyra kapott kínai ipari reflektorral.” Ám ekkor hirtelen émelygést és rosszullét lett úrrá rajta, így kénytelen volt a mentőket kihívni. „A tény, hogy valami természeteset látok, teljesen kikészítette az izémet [agyamat]. Sosem láttam még a szmogtól a napfényt, és általában csak éjszaka szoktam ébren lenni, vagy annyira másnapos vagyok, hogy még az ébrenlétet is elfelejtem” – nyilatkozta – „Ám előző este csak másfél liter fagyállót ittam, ami nem ütött ki annyira, és így lehetséges, hogy ma még olyan vagyok, mint amilyen lettem volna, ha nem”.

Kérdésünkre a playbackkirály elmondta, hogy az orvosa egy havi plázázást írt fel neki, hogy visszaszokjon a valóságból ismét a nyugati műanyag szennybe.

Kromi rajongói a hír hallatán elárasztották jókívánságokkal a fórumát, így a www.buzivagyokdejóltitkolom.hu kis időre kénytelen volt beszüntetni működését.

A hírrel kapcsolatban megkerestük egyik jó barátját, Fülsértő Ferit (17), aki a következőket mondta: „dfcj73bnxásíaw4ü49dcke8mxéyw3”.

Kromiboj, született Nagypereci Ápril Béla először „Az ojjektum, Sára és két füstölgő gyárkémény” című albán-magyar-zblorg koprodukcióban tűnt fel, ahol Kiszel Tündével közösen egy atomfizikus csapatot személyesítettek meg. A filmben csupán 2 perc jutott neki, de ez elégnek bizonyult ahhoz, hogy a világ megismerhesse a hangját, mivel neki jutott a megtisztelő szerep, hogy elénekelhesse a maga által írt „Serpenyős Józsi a te anyád” című dalát. A szám napokon belül a slágerlisták élére került, minden, a színvonalra valamit adó rádió ezt játszotta, így hamar megérkezett a felkérés egy saját albumra. Kromi ezt szívélyesen elfogadta, így született meg első lemeze, a „Szeretlek, de te csak sajtos kex”. Az album hihetetlen letöltéseket produkált a neten, de az áttörő sikert csak a Fásy Ádámmal közösen kiadott lemez, a „Sej, te rózsaszín ruhás alfahím” hozta meg neki. Ezenkívül még szerepelt a Sztár TV „Híres pukik” showjában, ahol megnyerte az Arany Hátsó díjat szellentésével. A pletykák szerint mostanában egy zsebben is elférő féreglyukon dolgozik a Kambodzsai Titkos Tömegpusztító Fegyverek Gyártására Szakosodott Vízművek tudósaival, de a Művész Úr ezt eddig nem erősítette meg.

 

Az egész szerkesztőség nevében kívánunk neki mihamarabbi jobbulást!