Szöveg
Tudom, már 1000 éve írnom kellett volna ide valamit, de hát eléggé összejöttek a dolgok. Mindegy, nem lényeg, foglalkozzunk inkább a kialakult helyzettel.
Szóval, most nem novella jön, hanem egy rövidebb post, amiben, ha nem is versenyt, hanem egyfajta "zenei megmérettetést" hirdetek. Nyugi, nem saját szerzeményekkel kell majd bombázni, sokkal egyszerűbb lesz a feladat.
Szóval, a feladat nagyon egyszerű. Ha van ilyened, akkor küld el a kedvenc instrumentális számodat nekem privát üzenetben. A határidő június 26., 20 óra. A szabály gondolom elég egyértelmű: olyan számokat várok, amik marha jók (ez fontos), és mellőzik az énekes tehetségét, tehát csak dob + gitár és vagy egyéb hangszer szól benne (elektronikus számokat is elfogadok, de csak olyasmiket, mint a Prodigy, vagy Pendulum, de nem különösebben értek ezekhez. Tehát divatkezével kíméljetek).
Bármennyi ember küldhet bármennyi számot. Az eredményhirdetés a Ti szavazataitok alapján lesz, de a részletekről később. Szóval, akkor gyerünk, küldjétek a címeket/Youtube linkeket, hadd szóljon a rokk!
Addig is itt egy kis kedcsináló, a Duke Nukem 3d világklasszis főcímzenéje a Megadeth feldolgozásában! Imádom.





Ui: oké, megjelent az oldalon valami SPAW vagy milyen rendszer, amivel rohadtul nem tudok képet feltölteni. Segítene valaki, mert ez így nem oké.